INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Luis Enrique trimis în corzi la AS Roma » Cod roşu!

Luis Enrique nu a convins în primele meciuri pe banca Romei
Luis Enrique nu a convins în primele meciuri pe banca Romei

Articol de - Publicat sambata, 27 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 26 august 2011 22:36

După eliminarea din Europa League, tifosii giallorossi l-au fluierat şi i-au cerut demisia antrenorului spaniol, ce a pus gaz pe foc în conflictul cu Totti, schimbîndu-l pe căpitan


Roma stă pe un butoi cu pulbere după dezastrul cu Slovan Bratislava. Luis Enrique şi-a pus în cap şi tifosii, furioşi că "giallorossi" au remizat (1-1) în returul play-off-ului Europa League şi nu prind toamna după 17 ani! Noul tehnician spaniol a fost fluierat pe Olimpico de 50.000 de fani, care au înnebunit joi, cînd Totti a fost schimbat, deşi fusese cel mai bun de pe teren! Revolta a atins apogeul cînd, la doar cîteva minute după ieşirea căpitanului, Slovan a dat golul calificării.

Negru de supărare, "Gladiatorul" s-a dus glonţ către vestiare, în timp ce din tribune s-a strigat demisia lui Enrique. Ba chiar un suporter a încercat să sară gardul în teren, cerînd socoteală! Dar antrenorul Romei nici nu se gîndeşte să renunţe. "De ce să plec? Cine-mi garantează că am fi bătut dacă Totti rămînea în teren? Accept criticile, însă nu fanii decid alegerile mele. Am încercat să bag un jucător mai proaspăt ca Totti şi îmi asum responsabilitatea înlocuirii. Nu e o situaţie de rezolvat în două-trei luni. N-am bagheta magică şi unica formulă secretă e munca".


214 minute a evoluat Totti în cele două amicale importante ale verii, cu Valencia şi Vasas, şi în "dubla" cu Slovan Bratislava

Conflict cu vechime
Ruptura dintre Luis Enrique şi Totti s-a produs după meciul tur cu slovacii (0-1). Deranjat că a fost folosit din minutul 72, căpitanul a venit la antrenament cu un tricou avînd mesajul "Basta!" (Ajunge). Tehnicianul spaniol şi-a justificat decizia de a nu-l titulariza pe Francesco prin slaba sa implicare la pregătiri. Problemă cu care s-a mai confruntat la AS Roma şi Claudio Ranieri.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
headhunterz
headhunterz  •  27 August 2011, 15:10

proasta alegere a facut roma

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close