INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WOLFSBURG

Magath pleacă de la Wolfsburg pentru a o prelua pe Schalke în iunie!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2009 00:00

Antrenorul Felix Magath, care pregăteşte liderul din Bundesliga, VfL Wolfsburg, va renunţa la funcţie în luna iunie şi va pregăti pe Schalke 04, a anunţat miercuri actualul său club, informează AFP.

Presa germană a scris de iminenta plecare a lui Magath la Schalke, dar cele două părţi au negat de fiecare dată, mai ales că Wolfsburg are şanse să câştige primul său titlu din istorie.

Magath, în vârstă de 55 de ani, a mai antrenat echipe precum VfB Stuttgart (2001-2004) şi Bayern Munchen (2004-2007), apoi a preluat pe VfL Wolfsburg.

"Noi ne-am atins obiectivele mult mai repede decât am anticipat. Această echipă este tânără şi poate progresa mult", a spus Magath, care a adus la club jucători în valoare de 60 de milioane de euro.

Unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Magath la Wolfsburg poate să fie olandezul Frank Rijkaard sau germanul Mirko Slomka, demis de Schalke în 2008.

Viitoare echipă a lui Magath, Schalke 04, ocupă locul 7 în Bundesliga, cu 49 de puncte, fiind pe locul 2 în privinţa bugetului. Clubul a câştigat ultimul titlu în 1958.

NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  06 Mai 2009, 14:19

Unul ca Magath speram sa vin la noi la nationala, numai ca sigur era prea scump! La Magath disciplina se inrudeste cu tactica si ies echipe foarte frumoase. Inca un episod pt Magath in Bundesliga dupa trei episoade reusite: Stuttgart, Bayern si Wolfsburg.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează