INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII EURO 2020

Malta - Suedia 0-4 // Atenție, Tătărușanu! Suedezii și-au schimbat executantul de penalty-uri. Și trage bine!

Articol de - Publicat duminica, 13 octombrie 2019 10:48

Suedia a obținut o victorie facilă în Malta, scor 4-0 (Danielson 11, Larsson 57 pen., 71 pen., Agius 66 ag.) și a revenit pe locul 2 al Grupei F din cadrul preliminariilor CE 2020, cu 14 puncte acumulate, unul peste România.

Sebastian Larsson (34 de ani, mijlocaș) este cel care se ocupă acum de loviturile de pedeapsă la galben-albaștri. A înscris de două ori sâmbătă, prinzând de fiecare dată portarul pe picior greșit.

Larsson a jucat al 116-lea meci pentru Suedia. Mijlocașul lui AIK (14 ani în Anglia, la Arsenal, Birmingham, Sunderland și Hull) i-a egalat pe Ibrahimovic și Roland Nilsson pe locul 6 în topul celor mai selecționați galben-albaștri.

E lider în actuala echipă, unicul cu peste 100 de partide la națională. 
Dar Larsson nu mai marcase de peste șapte ani pentru Blågult, remarcă Aftonbladet. 

Din 19 iunie 2012. 72 de jocuri fără gol. Probabi că nu ar fi înscris nici în Malta dacă selecționerul Janne Andersson nu ar fi schimbat executantul penalty-urilor, dezvăluie cotidianul scandinav.  
 

Când cineva ratează o lovitură de pedeapsă, altul la rând. Forsberg a irosit un penalty cu Bulgaria, Granqvist a eșuat cu Norvegia, iar acum bate Larsson. Dacă nu greșește, rămâne el", a spus tehnicianul suedez.

Și Sebastian a marcat de două ori de la 11 metri sâmbătă. De fiecare dată a privit portarul și a șutat în direcția opusă. Tătărușanu trebuie să-l analizeze. În cazul în care Suedia va avea un penalty pe 15 noiembrie, Larsson va trage.
 

8 goluria înscris Sebastian Larsson în 116 selecții la naționala Suediei

„Sper ca Sebastian Larsson să rămână mult timp executantul nostru de penaltyuri. Asta înseamnă că nu ratează" 
Janne Andersson, selecționer Suedia

Urmărit peste tot 

Suedezul Emil Forsberg a avut o surpriză sâmbătă. Rowen Muscat l-a urmărit peste tot. Oriunde se ducea decarul, maltezul era după el. 

„La un moment dat, am avut o lovitură liberă, iar adversarul tot lângă mine era. L-am întrebat pe arbitru: «Șutează el și pentru noi?»", s-a amuzat Forsberg. 

Primul gol la prima convocare 

Selecționerul Andersson a surprins când l-a convocat pe Marcus Danielson, stoperul în vârstă de la 30 de ani al lui Djurgårdens. L-a și titularizat. Totuși, acesta a deschis scorul în Malta. Prima selecție, primul gol la națională.

„Când mi s-a spus că voi fi titular, am intrat în stare de șoc. Apoi, la imn, emoțiile au dispărut. A rămas doar bucuria", au fost cuvintele lui Danielson la zona mixtă. 

Meciuri rămase de jucat

  • 12 octombrie: Norvegia - Spania, Malta - Suedia;
  • 15 octombrie: Suedia - Spania, ROMÂNIA - Norvegia, Feroe - Malta;
  • 15 noiembrie: Norvegia - Feroe, Spania - Malta, ROMÂNIA - Suedia;
  • 18 noiembrie: Suedia - Feroe, Spania - ROMÂNIA, Malta - Norvegia.

VEZI ȘI:

INSULELE FEROE - ROMÂNIA 0-3 // FOTO Scor mincinos: 74 de minute de chin, salvate de sclipirile din final!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează