INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Bijuterie de gol al lui Sergio Aguero + Record stabilit de Firmino în victoria lui Liverpool » Toate rezultatele din Premier League

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2019 19:22

Manchester City arată ca o bestie dornică să facă o victimă în fiecare săptămână. Azi, campioana en-titre a demolat-o pe teren propriu pe Brighton, scor 4-0. 

Fără Florin Andone, suspendat, și fără Tudor Băluță, care nu reușește să facă pasul spre echipa mare, Brighton a primit gol încă din minutul 2, când Kevin De Bruyne a înscris din pasa lui David Silva.

Până la pauză, Sergio Aguero și-a trecut la rândul său numele pe lista marcatorilor, acesta punctând în minutul 42. Argentinianul nu s-a oprit însă aici, marcând și în minutul 55, din pasa aceluiași David Silva, un gol genial în vinclul porții adverse. 

Cu 11 minute înainte de final, Aguero a trecut în locul pasatorului și l-a angajat excelent pe Bernardo Silva, portughezul marcând golul final al întâlnirii de pe Etihad Stadium. 

Jucătorii lui City și Guardiola au purtat banderole negre în amintirea fetiței de 9 ani a lui Luis Enrique, Xana, trecută la cele veșnice după o luptă de 5 luni cu o formă rară de cancer osos. 

Firmino a stabilit un nou record în victoria lui Liverpool

Liverpool a reușit o victorie la fel de convingătoare, impunându-se cu 3-0 în deplasarea cu Burnley. 

„Cormoranii” au deschis scorul în minutul 33, profitând de autogolul lui Wood, avantajul fiind majorat de Mane, în minutul 37, prin Mane. 

Roberto Firmino a închis tabela în minutul 80, devenind primul brazilian din istorie care înscrie 50 de goluri în Premier League.

Vezi AICI toate rezultatele etapei din Premier League!

Vezi AICI clasamentul actualizat din Premier League!

Vezi și: 

Alexis Sánchez, împrumutat gratis la Inter Milano! Fanii lui United se revoltă: „Doar Elton John e mai bine plătit să cânte la pian” 


AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează