INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Manchester City şi Chelsea se bat pe superfundaşul lui Benfica!

Articol de GSP - Publicat luni, 27 decembrie 2010 00:00

Manchester City şi Chelsea încearcă în aceste zile perfectarea transferului unui fundaş brazilian.

Atît Roberto Mancini cît şi Carlo Ancelotti şi-l doresc pe David Luiz de la Benfica numai că interesul acestora a dus la o creştere considerabilă a preţului cerut de portughezi. Evaluat la 14 milioane de euro pe transfermarkt.de, "vulturii" cer pe jucătorul de 23 de ani nu mai puţin de 35 de milioane de lire sterline. Suma pare să îi fi descurajat pînă şi pe granzii englezi dat fiind faptul că ei îşi propuseseră să "liciteze" pînă în jurul sumei de 25 de milioane de lire sterline.

Fotbalistul din "ţara cafelei" are contract cu Benfica pînă în 2015 dar este tentat de un transfer în Premier League, indiferent că va juca pentru echipa din Londra sau pentru cei din Manchester.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează