INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Manchester United are datorii de peste un miliard de lire sterline

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iunie 2010 00:00

Manchester United are datorii ce depăşesc un miliard de lire sterline, ceea ce implică măsuri drastice ce vor fi luate de proprietarii clubului englez, potrivit unei anchete realizate de BBC şi preluate de Mediafax.

Familia Glazer a acumulat, de când a preluat gruparea din Manchester, datorii de 1,1 miliarde de lire sterline (aproximativ 1,3 miliarde de euro).

Un purtător de cuvânt al proprietarilor americani ai clubului a afirmat însă că aceştia nu îşi fac probleme din cauza datoriilor, deoarece au active de peste două miliarde de lire sterline.

În ianuarie, holdingul ce deţine gruparea Manchester United anunţase că datoria clubului a atins cifra de 716,5 milioane de lire sterline (aproximativ 826 milioane de euro) la data de 30 iunie 2009.

Cu un an înainte, datoria grupării era cifrată la 699 milioane de lire sterline.

Playtech: Coşmarul prin care trece Corina Dănilă, după ce banca i-a luat casa. Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine


Comentarii (5)
axxter24
axxter24  •  07 Iunie 2010, 23:30

Pai astia incet incet se imprumuta de la FMI. O sa ajunga sa vanda orasul Manchester cu totul sa isi poata plati datoriile.

mirceap90
mirceap90  •  07 Iunie 2010, 19:27

datorii datorii toate cluburile mari din anglia au datorii.asta e sistemu sa te imprumuti de la banca asa face si real madrid.asta ar trebui interzis ca , cluburile sa nu mai ia credite de la banci si sa se auto finanteze pentru ca pot face acest lucru.

mirceap90
mirceap90  •  07 Iunie 2010, 19:27

datorii datorii toate cluburile mari din anglia au datorii.asta e sistemu sa te imprumuti de la banca asa face si real madrid.asta ar trebui interzis ca , cluburile sa nu mai ia credite de la banci si sa se auto fiinanteze pentru ca pot face acest lucru.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează