INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Manchester United dă 80 de milioane pentru Bruno Fernandes, de la Sporting Lisabona!

Articol de - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 15:54

Manchester United cheltuie 80 de milioane de euro! Sporting Lisabona a acceptat oferta pentru Bruno Fernandes, care va câştiga 14 milioane pe sezon.

S-a făcut cea mai scumpă mutare a anului în fotbalul mondial! Manchester United a bătut palma cu Sporting pentru mijlocaşul pe care îl curta de la începutul acestui mercato. Bruno Fernandes, 25 de ani, va evolua pe Old Trafford până în 2025. Portughezul era deja înţeles asupra contractului, pe care îl va semna azi cu trupa lui Solskjær, după ce va efectua vizita medicală. 

Manchester United va achita 55 de milioane de euro, la care se adaugă zece milioane pentru meciurile jucate şi calificarea în Ligă plus 15 milioane bonusuri de performanţă pe termen lung. În total, 80 de milioane pentru ultima achiziţie, care va primi un salariu anual de 14 milioane.

Bergwijn la Tottenham

Premier League este cea mai activă în ianuarie. Tottenham s-a mişcat repede după plecarea lui Eriksen şi Mourinho l-a luat pe Steven Bergwijn, plătind 31 de milioane euro plus 4 milioane bonusuri lui PSV Eindhoven. 

După ce l-a cumpărat definitiv şi pe Giovani Lo Celso (Betis, contract până în 2025), cu 35 de milioane. Şi e aproape să i-l sufle lui Inter pe Olivier Giroud, eternă rezervă la Chelsea şi ce ar rămâne astfel la Londra. 

10%dintr-o eventuală vânzare a lui Bruno Fernandes şi-a rezervat Sporting în acordul cu Man. United

Directorul executiv, ameninţat cu moartea!

Revoltaţi de rezultatele slabe ale echipei ajunse pe locul 5, la 33 de puncte de liderul Liverpool, fanii lui Man. United au trecut la un alt nivel în războiul cu conducerea clubului. Au vandalizat casa din Cheshire a lui Ed Woodward aruncând cu torţe în poartă şi l-au ameninţat pe directorul executiv, strigându-i "Vei muri!". Poliţia a deschis o anchetă şi îi caută pe huligani. 

Citește și:

Barcelona l-a ratat pe Rodrigo. Dar vrea căpitanul care a eliminat-o pe Real Madrid din Liga Campionilor!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează