INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Legenda lui Manchester United dă de pământ cu Paul Pogba: „A provocat haos și nu are respect pentru nimeni!”

Intrarea care i-a adus eliminarea lui Paul Pogba // foto: Guliver/gettyimages
Intrarea care i-a adus eliminarea lui Paul Pogba // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 09:20 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 10:14

Paul Scholes (46 de ani), fost jucător la Manchester United timp de 18 ani, spune că Paul Pogba (28) nu ar trebui să mai joace pentru „diavolii roșii” după eliminarea din meciul dezastruos cu Liverpool, scor 0-5.

Manchester United a pierdut fără drept de apel derby-ul cu Liverpool din etapa 9 a Premier League. „Cormoranii” aveau 4-0 la pauză în fața unei echipe din care Paul Pogba a lipsit, mijlocașul francez fiind lăsat pe banca de rezerve de Ole Gunnar Solskjaer.

Paul Pogba, doar 14 minute pe teren în Manchester United - Liverpool 

Introdus pe teren la pauză, Pogba a rezistat doar 14 minute pe teren. Mai întâi, a pierdut mingea la mijlocul terenului, iar contraatacul a dus la golul 5 al adversarilor.

Apoi a avut o intrare dură asupra lui Naby Keita, cu tălpile în față, ceea ce i-a adus eliminarea în minutul 60, în vreme ce mijlocașul lui Liverpool a fost scos de pe teren cu targa.

După meci, Paul Scholes, mijlocașul de legendă al lui Manchester United, a avut un discurs nemilos la adresa lui Pogba, în contextul în care francezului îi expiră contractul în vara anului 2022.

Paul Scholes: „Paul Pogba a cauzat haos. Îl vom mai vedea în tricoul lui Manchester United?”

„Să spui că a fost o zi dezamăgitoare ar fi prea puțin. Cred că realizăm toți că a fost dificil, antrenorul a fost prins în emoțiile revenirii de miercuri seară (n.r. - cu Atalanta, 0-2 la pauză, 3-2 la final), dar asta nu avea cum să se întâmple cu Liverpool, au prea multă calitate.

Nu cred că a existat o lipsă de efort. Tactic, cred că au fost o așezare care putea duce la dezastru și, din păcate, chiar a fost un dezastru.

Paul Pogba intră la pauză pentru a ajuta echipa, încearcă să stea pe minge, să arate ce puternic e la mijlocul terenului, dar le oferă golul pe tavă! Apoi e eliminat după o intrare ridicolă, iar acum e 0-5 și ai 10 oameni. 

Ar trebui să te gândești: dacă Ole rămâne antrenor, îl vom mai vedea pe Pogba în tricoul lui United? A cauzat haos în ultimii ani. Toți știu ce talent are, toți au încredere în el, inclusiv antrenorul, care a încercat să-l lase să-și atingă potențialul.

Cu toată agitația, nu semnează prelungirea contractului, aproape ține clubul captiv ca pentru o răscumpărare, apoi intră pe teren și face așa ceva?

Nu e vina lui Ole, nu mă înțelegeți greșit. Probabil Pogba va mai juca, nu? Dar nu cred că echipei i-ar lipsi ceva dacă nu ar mai face-o. A avut numeroase șanse, continuă să spună că nu are constanță, dar ceea ce a făcut astăzi e doar lipsa disciplinei și de respect pentru antrenor și colegi”, a declarat Scholes, potrivit The Sun.

Rezumatul VIDEO al meciului Manchester United - Liverpool 0-5 

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

VIDEO Inter – Juventus 1-1 » Derby d'Italia se termină nedecis! Dybala aduce egalarea în finalul partidei

Răzvan Lucescu a pierdut derby-ul cu Olympiakos! Mitriță a ieșit accidentat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
11dumbledore
11dumbledore  •  25 Octombrie 2021, 14:25
Postat de apoca pe 25 Octombrie 2021, 14:02

are 7 assist-uri, dar 4 din ele cu leeds si 2 cu newcastle, adica ciuca batailor. Sa ai 13% reusita la centrari (1 din 8) si mai mult de 50% dueluri pierdute e f putin. Dar de fapt toata echipa e praf. In conditiile in care United a jucat in primele 7 meciuri doar cu echipe fara pretentii (LEE, SOU, WOL, NEW, WHU, AVL, EVE) pareau ca misca dar in ultimele 2 - LEI + LIV - au reusit sa incaseze 9 goluri si urmeaza TOT, MCI, CHE si ARS la rand. Ori se trezesc ori va fi jale ...

Aici tine si de valoarea antrenorului sa scoata maxim de la el... valoric nu e sub mijlocasi ca Scholes, Keane sau Carrick, dimpotriva, are calitati fizice si/sau tehnice individuale mai bune. Dar Ferguson stia sa obtina ce e mai bun de la jucatori, ceea ce Solskjaer nu reuseste.

apoca
apoca  •  25 Octombrie 2021, 14:02
Postat de 11dumbledore pe 25 Octombrie 2021, 13:38

Pogba este intr-adevar arogant. Dar are sezonul asta 7 pase decisive pana acum, cele mai multe intr-un campionat din top 5. Asa ca, cu tot respectul pt Scholes care a fost un jucator urias, nu e chiar corect sa se spuna ca cu el in teren sau fara el e totuna.

are 7 assist-uri, dar 4 din ele cu leeds si 2 cu newcastle, adica ciuca batailor. Sa ai 13% reusita la centrari (1 din 8) si mai mult de 50% dueluri pierdute e f putin. Dar de fapt toata echipa e praf. In conditiile in care United a jucat in primele 7 meciuri doar cu echipe fara pretentii (LEE, SOU, WOL, NEW, WHU, AVL, EVE) pareau ca misca dar in ultimele 2 - LEI + LIV - au reusit sa incaseze 9 goluri si urmeaza TOT, MCI, CHE si ARS la rand. Ori se trezesc ori va fi jale ...

rumunek
rumunek  •  25 Octombrie 2021, 14:01

Dacă nu s-ar fi referit la intrarea cu talpa, poate că Scholes ar fi fost plauzibil. Dar la câte a avut el astfel de intrări la activ, nu era cazul. Și el și-a lăsat echipa în 10 de câteva ori și nu l-a dat nimeni afară, poate pentru că era englez. Cum e Pogba, știe și știa toată lumea, inclusiv cei de la MU când l-au răscumpărat. Poate totuși MU a pierdut pentru că îi preferă în fața francezului pe McTominay sau Fred, pentru că îl ține pe bancă pe Sancho sau poate pentru că nu înțelege că sumele plătite pe Wan Bissaka sau Maguire nu îi transformă în mari fotbaliști. Comparația lor fotbalistică cu Alexander-Arnold sau Van Djik e clară, dar prețurile diferă mult. Iar în final, comparând și antrenorii, scorul devine apropiat de realitate. Norocul ține din când în când, dar mai vine și decontul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează