INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Manchester United pregătește o nouă lovitură pe piața transferurilor: După Lukaku și Sanchez, Mourinho vrea un atacant imens

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat luni, 12 martie 2018 18:48

Robert Lewandowski este dorit insistent de Manchester United, singura formație care ar fi înaintat o ofertă oficială pentru polonez, conform presei germane.

Clubul antrenat de Jose Mourinho a oferit lui Bayern Munchen 90 de milioane de euro pentru atacant, dar bavarezii își doresc să-l păstreze pe Lewandowski, în ciuda interesului acestuia de a părăsi echipa bavareză.

Deși Manchester United i-a adus în acest sezon atât pe Romelu Lukaku, cât și pe Alexis Sanchez, Lewandowski este privit ca o soluție ideală pentru atac. Polonezul a avut un sezon senzațional în Bundesliga, reușind 23 de goluri în 24 de meciuri.

Pe lângă Manchester United, de situația internaționalului polonez se interesează și Real Madrid, care-l monitorizează pe atacant de mai multe sezoane, dar și Chelsea, intrată recent în cursa pentru transferul lui Lewandowski.

”Dacă m-aș gândi la speculațiile legate de Real în timp ce sunt jucător la Bayern, nu ar fi bine pentru mine deoarece nu aș fi concentrat asupra a ceea ce am de făcut aici”, a fost declarația lui Lewandowski din urmă cu o lună, atunci când a fost întrebat de un posibil transfer pe ”Santiago Bernabeu”.

Atacantul polonez, cotat la 80 de milioane de euro, se află la Bayern Munchen din anul 2014, când a fost adus de la Borussia Dortmund, pentru suma de 50 de milioane de euro. Lewandowski, care a câștigat 3 titluri în Bundesliga alături de Bayern, a reușit 100 de goluri în 100 de apariții pentru bavarezi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
chr508
chr508  •  13 Martie 2018, 09:51
Postat de lukasoil17 pe 12 Martie 2018, 19:12

Lewandowski a venit moka la Bayern...nu pe 50 de milioane

Asa este, tot jurnalistii lui peste scriau zilele trecute ca a venit dupa ce i-a expirat contractul cu Dortumund. Nici nu te mai poti baza pe informatiile venite de la ei. Traiasca Universitatea Spiru Haret.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  12 Martie 2018, 23:21

Cei mai tari Man Utd ! Stau mai mereu in defensiva, dar cheltuiesc o gramada de bani pe atacanti scumpi.

andrei.33
andrei.33  •  12 Martie 2018, 19:41

E prea batran deja sa se dea sume uriase. In 2-3 ani e gata.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează