INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Maradona, Messi, Barcelona, într-un scenariu fabulos » Declaraţia zilei

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 martie 2013 12:22

Legendarul fotbalist argentinian Diego Armando Maradona (52 de ani) a fost prezent în Spania pentru a urmări El Clasico, iar astăzi se va afla pe ”Teatru Viselor”, pentru a asista la şocul Ligii Campionilor, dintre Manchester United şi Real Madrid.

”El Pibe d'Oro” a acordat un interviu pentru publicaţia Marca înainte de a zbura spre Marea Britanie în care a vorbit, printre altele, despre clasicul Spaniei sau duelul lui Ronaldo cu Messi.

”Real Madrid s-a impus în faţa Barcelonei datorită pregătirii foarte bune făcute în presezon. Catalanii au ales să joace amicale prin China şi alte ţări exotice pentru sume imense de bani”, a declarat Maradona.

”Nu am spus niciodată ca sînt mai bun ca Messi. La meciul de pe ”Bernabeu” m-am întîlnit cu Leo şi ne-am îmbrăţişat, îl iubesc foarte mult pe băiatul acesta. Visul meu este ca într-o zi să-l antrenez pe Messi la Barcelona”, a completat argentinianul.

Întrebat despre duelul dintre cei mai buni fotbalişti din lume ai momentului, Ronaldo şi Messi, fostul jucător al lui Napoli a spus ca nu poate face diferenţa între cei doi.

”Messi este pus la zid ca a făcut două meciuri mai slabe, dar nu este corect. Oamenii spun că Ronaldo este mai bun ca Leo, dar eu consider că el a rămîne ce a fost şi pînă acum, un fenomen”, a concluzionat Maradona.

Campion mondial cu Argentina, Maradona a evoluat pentru FC Barcelona între 1982 şi 1984, înainte de a ajunge la Napoli, unde a devenit un adevărat idol.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
bogdan_nel
bogdan_nel  •  05 Martie 2013, 20:59
Postat de robertino2 pe 05 Martie 2013, 16:12

"Real Madrid s-a impus în faţa Barcelonei datorită pregătirii foarte bune făcute în presezon. Catalanii au ales să joace amicale prin China şi alte ţări exotice pentru sume imense de bani”, a declarat Maradona. Saracul, ce tampenie poate sa zica. Atat de buna a fost pregatirea Realului ca e la 13 puncte de Barcelona.

Pregatirea facuta de Real nu a avut nici o legatura cu campionatul din spania. Mou a aratat anul trecut ca poate sa o depaseasca pe Barca in campionat, in aprilie era deja campion. Obsesia lui e UCL si pentru asta a facut pregatirea, ca incepand din ianuarie echipa sa joace la potential maxim. Cat despre duelul cu Barca eu zic ca a demonstrat saptamana asta tot ce avea de demonstrat.

robertino2
robertino2  •  05 Martie 2013, 16:12

"Real Madrid s-a impus în faţa Barcelonei datorită pregătirii foarte bune făcute în presezon. Catalanii au ales să joace amicale prin China şi alte ţări exotice pentru sume imense de bani”, a declarat Maradona. Saracul, ce tampenie poate sa zica. Atat de buna a fost pregatirea Realului ca e la 13 puncte de Barcelona.

jopek
jopek  •  05 Martie 2013, 12:36

daca ar mai fi trait Hitler , sigur ar fi existat o echipa cu clonele lu' Maradona, van basten s.a :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează