INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REACŢIE

Maradona neagă că şi-ar fi cerut scuze pentru "mâna lui Dumnezeu"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2008 00:00

Fostul internaţional argentinian Diego Armando Maradona a negat că şi-ar fi cerut scuze pentru golul marcat cu mâna la meciul cu Anglia, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Mexic, din 1986, informează cotidianul AS.
Jurnalul The Sun a notat, joi, că Maradona a afirmat, în Anglia, că dacă ar putea să îşi ceară scuze şi se întoarcă în timp pentru a schimba istoria, ar face-o.
"Au denaturat spusele mele. Voi discuta cu traducătorul care a fost prezent acolo, Walter Soriano, şi îi voi cere să dea explicaţii", a declarat fostul jucător pentru postul de radio La Red, din Buenos Aires.
"De fapt eu am spus că a trecut mult timp de la acel gol şi că istoria nu se poate schimba", a explicat Maradona.


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  03 Februarie 2008, 00:33

in anglia ar skimba, in argentina nu mai vrea, nu e prost omu, da vina pe traducatori, asa fac toti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează