INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROBLEME

UPDATE Maradona a fost operat de urgență în Argentina » Prima reacție a lui Diego după intervenția chirurgicală

Articol de - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 00:14

Emoții cu Diego Armando Maradona. În cursul unui control medical de rutină, efectuat vineri la Buenos Aires, legendei fotbalului argentinian i s-a descoperit o sângerare la stomac și a fost reținut în spital.

Iar potrivit cotidianului Ole, în aceași zi, medicii l-au supus unei endoscopii și apoi au intervenit chirurgical pentru a-i stopa hemoragia.

Fiica sa, Dalma, i-a liniștit seara pe fani, cu un mesaj postat pe Twitter: "Tuturor celor care-ș fac griji pentru tatăl meu le spun că e bine. S-a întors deja acasă".

Astăzi, Diego a postat și el pe instagram: "Sunt bine, îmi pare că v-ați făcut griji degeaba". 

Totodată, avocatul Matias Morla a dat asigurări că El Pibe D'Oro, acum în vârstă de 58 de ani, se va întoarce pe banca lui Dorados Sinaloa, din divizia a doua mexicană.

Însă aceasta nu e singura problemă de sănătate a fostului internațional. Potrivit medicului argentinian German Ochoa, care l-a tratat de-a lungul timpului, Maradona va trebui să se opereze la ambii genunchi, afectați serios în timpul carierei de jucător, dacă nu vrea să ajungă într-un scaun cu rotile. 

91de selecții și 34 de goluri are Maradona în naționala Argentinei, pentru care a evoluat între 1977–1994

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează