INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Fața mai puțin cunoscută a lui Cristiano Ronaldo » Dezvăluirile primului socio român din istoria lui Real Madrid: „Am lucrat la el acasă. Mi s-a părut inuman, a uitat că a fost sărac”

Cristiano Ronaldo/ foto: Instagram @cristiano
Cristiano Ronaldo/ foto: Instagram @cristiano

Articol de , - Publicat joi, 20 octombrie 2022 10:50 / Actualizat duminica, 16 aprilie 2023 14:02

Marian Spânu, primul socio român din istoria lui Real Madrid, a fost invitat la GSP Live și făcut dezvăluiri despre fața mai puțin cunoscută a lui Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria „albilor” (450 de goluri).

Marian Spânu este un român plecat în străinătate în 1992, fan înfocat Real Madrid. El face parte din cei 2.000 de socios cu putere de decizie la clubul „blanco”, având un rol important în alegerile din cadrul clubului. El este plecat din România de 30 de ani, iar în Spania locuiește de 21 de ani. Cu toate acestea, Marian nu dorește să ia cetățenia spaniolă.

Marian Spânu, poveste neștiută cu Cristiano Ronaldo: „Era foarte rece, niciun pic de respect”

La GSP Live, Marian a fost întrebat și despre Cristiano Ronaldo. Plecând de la imaginile cu portughezul care a plecat la vestiare înainte de finalul meciului Manchester United - Tottenhan 2-0, fanul lui Real Madrid a vorbit despre caracterul portughezului, căruia i-a lucrat la casă în trecut.

„Cristiano Ronaldo, ca jucător, este foarte mare. Dar are un ego mai mare decât el. Din întâmplare, eu am fost la el în casă. Am fost la el acasă pentru că acum ceva vreme și-a făcut o sală de petrecere. I-am făcut o modificare în garaj, de 10 camere.

Eu am lucrat cu o firmă din asta de pune rigips. De atunci am zis că trebuie să îi văd partea fotbalistică, pentru că altfel încep să îl urăsc. Era foarte rece, niciun pic de respect. Eu cred că și-a uitat originea, a uitat că a fost sărac odată.

Când un om își uită originea, partea umană nu mai există. Eu sunt plecat din România de atâția ani, aș putea să vorbesc și eu o română stricată, să par important. Trăiesc de 21 de ani numai în Spania. Vorbesc și engleză și germană, aș putea să vorbesc amestecat. Încă am vocabularul meu românesc și pur, nu încep să mă prostesc”, și-a început Marian povestea cu Ronaldo, la GSP Live.

Marian Spânu, despre Cristiano Ronaldo: „Mi s-a părut inuman”

„Am fost decepționat. Era o căldură îngrozitoare. Erau 40 și ceva de grade afară. Eu am fost și la alți oameni mai puțin bogați decât Cristiano Ronaldo. Vara, aici se spune că dacă ceri un pahar de apă sunt obligați să îți dea.

Eu am fost la oameni care îți puneau lăzi frigorifice pline cu apă, bere, sucuri. El nu a pus acolo nimic. El avea încă o parcelă acolo, lipită de terenul acesta. Trebuia să mergi acolo să dai drumul la un furtun să iasă niște apă, nu rece. 

Mi s-a părut inuman, practic. Acolo erau o căruță de muncitori. Nu a cerut nimeni, dar mi s-a părut normal să pui o mașină de apă, sau un frigider cu apă, sau un frigider în care să poate să își pună omul apa. Eu am stat puțin, cred că două săptămâni, mi-am făcut partea mea.

S-au făcut 10 camere acolo, un bar, o sală de discotecă, undeva la subsol”, a mai povestit Marian Spânu la GSP Live.

450 de goluri în 438 de meciuria bifat Cristiano Ronaldo în tricoul lui Real Madrid, în perioada 2009-2018

Fața mai puțin cunoscută a lui Cristiano Ronaldo » Dezvăluirile primului socio român din istoria lui Real Madrid: „Am lucrat la el acasă. Mi s-a părut inuman, a uitat că a fost sărac”
Marian Spânu, alături de Florentino Perez, președintele lui Real Madrid/ foto: Instagram @Marian Madridista

Citește și:

Cum a fost convins un fotbalist francez să accepte un transfer în România: „Mi s-a spus că este o viață bună în țara voastră” + „Cu banii n-am avut nicio problemă!”

Brazilianul încântat de România: „Vreau și cetățenia. E casa mea și vreau să-mi cresc fetița aici”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
Cronos666
Cronos666  •  11 Iulie 2023, 08:48
Postat de AlleXyS90 pe 16 Aprilie 2023, 17:01

Bețivul nostru era obișnuit cu prețul de bere și pachetul de țigări din oficiu. A ajuns la Ronaldo care alege apa în loc de cola, la ce se aștepta :))

Esti total pe langa. Comentariu de cacao al unuia care habar nu are despre ce vorbeste.

dacia_berlina
dacia_berlina  •  11 Iulie 2023, 01:42

Prin orasele mici, comune, sate, obiceiul era sa primeasca muncitorul ciorba, friptura, cafea, tuica, bere, tigari; si faceau si nazuri, ca ni e mancarea variata, nu e marca buna etc. In ultima vreme, nu prea are cine sa trebaluiasca pe langa muncitori, si primesc cativa zeci de lei in plus pe zi si se gospodaresc singuri; sa ii vezi pe aia nemultumitii, cum isi iau parizer cu paine si nu se mai plang.

matrix.one
matrix.one  •  11 Iulie 2023, 00:07

Acolo *** îți dă, bogatul nici nu se uită la tine. Spun asta din experiența

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează