INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică dă prime, după Bașakșehir - Gaziantep 1-2: „Se subțiază contul”

Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a dezvăluit că le va oferi prime jucătorilor săi, după succesul cu Bașakșehir, 2-1.
Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a dezvăluit că le va oferi prime jucătorilor săi, după succesul cu Bașakșehir, 2-1.

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2020 11:28 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 19:56

Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a dezvăluit că le va oferi prime jucătorilor săi, după succesul cu Bașakșehir, 2-1.

Legat de bucuria de la final, a fost un semn pe care l-am repetat. Le-am promis un bonus la victorie jucătorilor, despre asta e vorba. Se subțiază contul, dar profesional sunt fericit că am bătut campioana Turciei în deplasare. Am luat o echipă de la 0 și a ajuns singură echipă din Turcia care nu pierde de 10 etape și marchează în ultimele 19 partide. Pe teren propriu n-am pierdut de 340 de zile, deci de aproape un an”, a declarat Șumudică la ProX.

„E o mare prostie să ne gândim la cupele europene acum. Așa suntem noi. Când ai o serie bună, crezi că l-ai prins pe Dumnezeu de picioare și crezi că poți realiza orice. În momentul de față, obiectivul e să terminăm în primele 10. Din punct de vedere profesional, victoria cu Bașakșehir este ca atunci când am scos West Ham cu Astra Giurgiu și ne-am calificat în grupele Europa League”, a mai spus Marius Șumudică.

Show cu Marius Șumudică, după Bașakșehir - Gaziantep 1-2

Suspendat, Șumudică a privit victoria contra campioanei Turciei din tribune. Imediat după fluierul final al arbitrului Abdulkadir Bitigen, Șumi s-a descătușat în lojă 😅.

În urma victoriei cu Istanbul BB, Gaziantep a urcat până pe locul 6, la egalitate de puncte (18) cu formațiile clasate pe 5 și 7, Goztepe, respectiv Kasimpașa, care au și un meci în plus disputat.

Marius Șumudică: „Am crezut că Maxim e un tip introvertit, dar ne-am înțeles imediat”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cum se comportă Zlatan Ibrahimovic pe teren: „Te înjură și te scuipă continuu”

Cristiano Ronaldo, primul jucător din elita Europei care a adunat 400 de victorii!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
badie
badie  •  14 Decembrie 2020, 15:46

Acum au inteles si oamenii de cultura din peluza virtuala GSP care a fost treaba cu gestul. Bravo Sumi! Tot inainte!

cineva
cineva  •  14 Decembrie 2020, 12:40

Sumudica pt noi, este iuda 2,nu ne intereseaza acest c o c a l a r. De ce ne ar interesa de el, daca el nu da 2 bani pe romani

magic4ever
magic4ever  •  14 Decembrie 2020, 12:31

Respect Sumudica!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close