INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

FOTO Surpriză pentru Marius Șumudică la primul antrenament: ce a primit din partea fanilor lui Malatyaspor

Marius Șumudică / Sursă foto: Twitter Malatyaspor +8   FOTO
Marius Șumudică / Sursă foto: Twitter Malatyaspor

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2021 21:41 / Actualizat marti, 12 octombrie 2021 22:30

Marius Șumudică (50 de ani), noul antrenor al celor de la Malatyaspor, a avut parte de o surpriză astăzi, înainte de antrenamentul echipei pe care încearcă s-o salveze de la retrogradare.

Mai mulți suporteri și-au făcut apariția la baza de pregătire, oferindu-i lui Șumudică o primire extrem de călduroasă. Tehnicianul român, extrem de apreciat la precedentele experiențe din Turcia, a primit un buchet de flori din partea pătimașilor fani ai lui Malatyaspor, dar și alte cadouri simbolice. 

Sursă foto: Twitter Öznur Kablo Yeni Malatyaspor @YMSkulubu
Sursă foto: Twitter Öznur Kablo Yeni Malatyaspor @YMSkulubu
Sursă foto: Twitter Öznur Kablo Yeni Malatyaspor @YMSkulubu
Sursă foto: Twitter Öznur Kablo Yeni Malatyaspor @YMSkulubu
Sursă foto: Twitter Öznur Kablo Yeni Malatyaspor @YMSkulubu
+4 FOTO
  • Sursă foto: Twitter Öznur Kablo Yeni Malatyaspor @YMSkulubu

„Suporterii noștri i-au făcut o vizită de bun venit antrenorului nostru, Marius Șumudică”, au scris cei de la Malatyaspor pe contul oficial de Twitter. 

Marius Șumudică, eșec la debutul pentru Malatyaspor 

Marius Șumudică a început o nouă aventură în Turcia. La 24 de ore de la primul contact cu lotul, antrenorul român a avut parte și de primul meci. Partida amicală a fost chiar împotriva fostei echipei, Gaziantep. Yeni Malatyaspor a fost învinsă, scor 0-1, prin golul marcat de Muhammed Demir, în minutul 78. Șumudică a folosit în prima repriză un sistem 5-3-2 în meciul jucat „acasă”, pe arena din Malatya.

Marius Șumudică a preluat o formație în criză, aflată pe loc retrogradabil, iar primul meci oficial va fi unul complicat. Se deplasează la Adana Demirspor, echipă antrenată de Vincenzo Montella și care îl are în lot pe rebelul Mario Balotelli.

Marius Șumudică, primele impresii după contactul cu Yeni Malatyaspor

 „Sâmbătă am condus primul antrenament. Îi cunosc pe mulți dintre jucători, am jucat contra lor. Au avut niște probleme, au fost câțiva jucători accidentați, de aceea a fost și seria de insuccese. Nu am un lot care să se bată la retrogradare. Bașkanul m-a așteptat până la patru dimineața. Mi s-a părut un om ok, care își dorește să lucreze cu mine. 

E incomparabil contractul cu ce a fost la CFR. Obiectivul este să scăpăm de retrogradare, dar eu vreau să urcăm cât mai sus. Ei își doresc să jucăm un fotbal bun și să n-avem emoții cu retrogradarea, ceea ce eu cred că se poate realiza”, a povestit Șumudică, la „Digi Sport Special”.

Citește și alte știri de actualitate:

Șumudică, mesaj pentru fostul său colaborator: „Mă gândesc că nu mai țineai cont de faptul că îți plăteam din banii mei salariul şi plecai”

Marius Șumudică, atacat de un fost colaborator din Turcia: „Ne insultă țara pe la spate”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează