INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UEFA

Marți, 17 martie, e ziua decisivă pentru fotbalul european » Ședință la UEFA pentru a stabili soarta EURO 2020, Champions League și Europa League

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 17:11

Federația Română de Fotbal a anunțat pe site-ul oficial că marți, 17 martie, va avea loc o ședință la UEFA din cauza pandemiei de coronavirus.

Potrivit FRF, după ce Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie din cauza infecției de COVID-19, UEFA va organiza marți o videoconferință cu cei 55 de conducători ale asociațiilor naționale și cu reprezentații FIFPro și cei ai cluburilor.

La această ședință se va discuta despre competițiile europene afectate de coronavirus și se va decide dacă vor mai avea loc meciurile de baraj pentru EURO 2020, ce se întâmplă cu turneul final al Campionatului European, dar și cu competițiile naționale și internaționale din Europa. 

Coronavirus închide fotbalul din Liga 1. Ce competiții importante au fost anulate și în sportul mondial

Până în acest moment, campionatele din mai multe țări, printre care Spania, Italia și România, sunt suspendat până la finalul lunii, iar două meciuri din Europa League, Sevilla - AS Roma și Inter-Getafe, au fost amânate. 

12 iuniee data la care e programat să înceapă EURO 2020.

12 orașevor găzdui meciuri de la EURO 2020: Copenhaga, Bucureşti, Amsterdam, Dublin, Bilbao, Budapesta, Glasgow, Baku, Roma, Sankt Petersburg, Londra și Munchen

Citește și: 

Alertă: primii 3 fotbaliști din Premier League găsiți pozitiv la COVID-19 » Plus încă unul din Serie A

Marius Marin, românul care trăiește și joacă în Italia: „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
cneius
cneius  •  13 Martie 2020, 18:18
Postat de deusdat pe 12 Martie 2020, 17:32

Păi pe 17 martie toată Europa o să fie ca Italia. Știm cu toții de pe acum care va fi decizia UEFA. Și când te gândești ce speranțe își pusese biata Românie în găzduirea celor 4 meciuri! Cu ele cică urma să devenim și noi vizibili pe harta lumii, ba chiar respectați... :)))

Really ???

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  13 Martie 2020, 15:21

NU SE POATE! PAI ACUM CÂND RUPEAM ȘI NOI FAȘUL...SUNT ÎN FORMA IANIS,PUSCAS &Co.

markksson
markksson  •  13 Martie 2020, 10:32
Postat de deusdat pe 12 Martie 2020, 17:32

Păi pe 17 martie toată Europa o să fie ca Italia. Știm cu toții de pe acum care va fi decizia UEFA. Și când te gândești ce speranțe își pusese biata Românie în găzduirea celor 4 meciuri! Cu ele cică urma să devenim și noi vizibili pe harta lumii, ba chiar respectați... :)))

Lasa, e bine ca terminam si noi stadioanele :-)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează