CAMPIONATE  ·  TRAGEDIE

Mărturia cutremurătoare a iubitei fotbalistului sinucigaș: „O clipă n-am fost atentă și am auzit împușcătura”

Miljan Mrdakovic, în stânga, evoluând pentru naționala olimpică a Serbiei. foto: Guliver/Getty Images
Miljan Mrdakovic, în stânga, evoluând pentru naționala olimpică a Serbiei. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 28 mai 2020 10:12

Ivana Stanic vorbește despre ziua când fostul fotbalist Miljan Mrdakovic și-a luat viața: „Avea probleme psihice. Era în depresie. Speriat”.

Miljan Mrdakovic împlinise pe 6 mai 38 de ani. Fostul atacantul sârb se retrăsese în 2017, ultima oară jucând pentru OFK Belgrad, la care mai evoluase de două ori, la startul carierei. „Se chinuia să-și continue viața, pentru că fotbalul era viața lui", spune iubita sa. 

Era impresar, dar e o meserie nesigură. Uneori ai profit mare, însă deseori nu câștigi nimic. Avea probleme psihice. Era în depresie. Speriat". Așa îl descrie Ivana Stanic. Ea a povestit pentru cotidianul local Telegraf ce s-a întâmplat pe 22 mai. O mărturie cutremurătoare despre sinuciderea lui Miljan.

„Am înghețat când am văzut o armă lângă el"

„Cu o zi înainte, a băut mult, prea mult. Am simțit ceva rău apropiindu-se. Am încercat să-l liniștesc, l-am luat în pat și am vorbit toată noaptea", își amintește Ivana. 

„Dimineața însă, a început să bea din nou și am înghețat când am văzut o armă lângă el. Mi-au dat lacrimile. I-am cerut să ia arma de acolo și i-am dat telefon mamei lui"

Ea voia să câștige timp, așteptând să vină mama lui acasă pentru a o ajuta: „Am încercat să stau cu ochii pe el, dar o clipă n-am fost atentă, n-am mai știut unde e și am auzit împușcătura. Am ieșit din apartament și am sunat la Urgențe". Pentru Ivana, „depresia și băutura l-au copleșit. Trăgaciul care l-a împins spre sinucidere".

Ivana Stanic alături de Miljan Mrdakovic // Sursă foto: Instagram

20 de cluburia avut Miljan Mrdakovici în carieră: a început la Anderlecht, s-a retras la OFK Belgrad

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:Ce s-a ales de „Schijă”, la 2 ani de când a părăsit România definitv. Soția lui Sergiu Radu e extrem de sexy. Pozele recente
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Serie A
Torino - Genoa
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:15 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Spal - Inter
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1