INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZAȚII

Mărturie terifiantă a femeii care-l acuză de viol pe Dani Alves: ar fi aruncat-o pe podea și ar fi supus-o la perversiuni sexuale

Mărturie terifiantă a femeii care-l acuză de viol pe Dani Alves: aruncat-o pe podea, a forțat-o să-i facă sex oral și a pălmuit-o
Mărturie terifiantă a femeii care-l acuză de viol pe Dani Alves: aruncat-o pe podea, a forțat-o să-i facă sex oral și a pălmuit-o

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023 19:00 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 22:10

Dani Alves este acuzat de viol de o tânără spaniolă, după un incident petrecut într-un nightclub din Barcelona.

Mărturia victimei, publicată de sport.es, e terifiantă și include detalii grafice despre hărțuire, viol și agresiuni fizice.

Victima are 23 de ani și a spus, în mărturia ei, că totul s-ar fi petrecut pe 30 decembrie, în Sutton Club Barcelona, unde era însoțită de două prietene. Cele trei femei au fost invitate de niște prieteni mexicani în zona VIP a localului, unde le-a abordat ulterior un chelner, pentru a le comunica faptul că au fost invitate de un client în altă zonă a discotecii. Ele au refuzat invitația. Clientul a insistat, iar chelnerul s-a întors, spunându-le celor trei că le cheamă un prieten al lor. Femeile au mers la masa respectivă, unde erau doi bărbați și două femei.

Unul dintre aceștia era Dani Alves. El s-a prezentat drept «Dani, care joacă petanque (n.r. este un joc al cărui scop este de a arunca bilele de metal cât mai aproape de o țintă, o mică bilă de lemn colorată) la o echipă din L’Hospitalet de Llobregat». Prietenii fetelor, de origine mexicană, l-au recunoscut însă de la distanță pe Alves, care joacă în Mexic acum, la Pumas.

A forțat-o să-l atingă

Brazilianul le-a invitat pe femei să bea alături de el și a început să flirteze cu ele, apoi lipindu-se de ele și pipăindu-le. A vorbit portugheză cu victima, care nu a înțeles ce i se spunea. Apoi i-a luat mâna femeii și a dus-o spre organele lui genitale, iar când aceasta a opus rezistență a mai făcut încă o dată gestul, forțând-o să-l atingă.

I-a ordonat să iasă pe o usă alăturată, trăgând-o după el. Acolo era o baie, a cărei ușă a fost închisă de fotbalist, în ciuda faptului că femeia insista să iasă de acolo.

Victima spune că, ulterior, Alves s-a așezat pe vasul de toaletă și i-a ridicat rochia cu forța, spunându-i că e „o curvă” și forțând-o să se așeze în poala lui. Apoi a aruncat-o pe podea și a forțat-o să-i facă sex oral, ea s-a împotrivit vehement, el a pălmuit-o și a obligat-o să ducă la capăt actul sexual.

Angajații localului au chemat ambulanța

Alves a ieșit primul din baie. Când femeia a părăsit și ea toaleta, mai era doar una dintre prietenele ei în zona VIP. Victima spune că se afla în stare de șoc și a izbucnit în plâns spre ieșirea din club. Angajații au întrebat-o ce a pățit și au dus-o într-o sală, apoi au chemat o ambulanță.

A mers la spital, unde i s-au prelevat probe biologice și s-a constatat existența unor răni de la momentele în care a fost bruscată și forțată.

Ulterior, femeia l-a denunțat pe Dani Alves, arătând raportul medical și îmbrăcămintea pe care o avea pe 30 decembrie. Ancheta a început cu analiza înregistrărilor de pe camerele de supraveghere și a urmat arestarea fotbalistului.

Soția crede în nevinovăția lui Dani Alves

Soția lui Dani Alves, Joana Sanz, a postat o imagine pe Insta Story, în care a arătat că susține nevinovăția fotbalistului: o poză în care-l ține de mână și mesajul „Împreună”:

Mărturie terifiantă a femeii care-l acuză de viol pe Dani Alves: ar fi aruncat-o pe podea și ar fi supus-o la perversiuni sexuale

Procuratura a cerut ca Dani Alves să fie arestat preventiv, fără cauțiune

Procuratura solicită ca internaționalul brazilian să fie arestat preventiv, fără cauțiune, scrie Mundo Deportivo. Este așteptată decizia judecătoarei. 

Alves a fost arestat azi de poliția din Barcelona, după ce a mers să dea declarații vineri, la prima oră. A părăsit clădirea în mașina poliției puțin după ora 10.00 a.m.

Jurnaliștii catalani de la Antenna 3 au aflat joi, 19 ianuarie, că fostul fotbalist blaugrana - acum legitimat la Pumas, Mexic - va fi reținut de Mossos d'Esquadra, poliția din Barcelona, i se vor face poze și i se vor lua amprente, ca oricărei persoane arestate de poliție, și va fi adus în fața judecătoarei în capitala Catalunyei. 

Acuzat că a atins-o pe femeie în părțile intime în toaleta acelui club de noapte, Alves a negat totul: „Nici nu o cunosc pe această doamnă!”.

126 de selecțiiare Dani Alves la naționala Braziliei (8 goluri), pentru care a jucat și la Campionatul Mondial de anul trecut

3 Ligi ale Campionilorare Alves în palmares, toate cu Barcelona

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Răducioiu nu e singurul! Alt atacant român a povestit cum a fost injectat cu o substanță roz, când era antrenat de Klopp: „Erau niște chestii pe care le băgai în venă”
DECLARAȚII
Răducioiu nu e singurul! Alt atacant român a povestit cum a fost injectat cu o substanță roz, când era antrenat de Klopp: „Erau niște chestii pe care le băgai în venă”
Momentul în care viața lui Haaland s-a schimbat pentru totdeauna: „În noaptea aceea lucrurile au luat-o razna. Mi-am zis: «OK, acum ce urmează?»”
INTERVIU
Momentul în care viața lui Haaland s-a schimbat pentru totdeauna: „În noaptea aceea lucrurile au luat-o razna. Mi-am zis: «OK, acum ce urmează?»”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
adwd
adwd  •  03 Februarie 2023, 12:43

L au făcut mafioții. O să plătească gros.

badeadorian
badeadorian  •  21 Ianuarie 2023, 18:08
Postat de rav410wrc pe 21 Ianuarie 2023, 00:31

Dar despre podea, nimik ... parchet, dusumele, gresie, laminat, tarkett ?! In orice caz, ei nu i-a placut, ca era rece si-a facut reuma !? Sa dea cu dolorgiet ... ;))))

Esti mult mai incult decat Marea Neagra !!! .

alucian75
alucian75  •  21 Ianuarie 2023, 16:53

E distractiva si apararea "eu nu o conosc" - de parca nu ar fi putut viola o necunoscuta.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează