INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Massimo Cellino, președintele Bresciei, în depresie din cauza coronavirusului: „Ascultați-mă. Am văzut și am auzit lucruri pe care nu vi le puteți imagina. Cui îi mai pasă de fotbal?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2020 17:00

Massimo Cellino (63 de ani), conducătorul celor de la Brescia, cere ca sezonul 2019/2020 să fie declarat încheiat și îi critică pe cei care vor să aducă jucătorii la antrenamente. 

Oficialul spune că a avut simptomele coronavirusului și că a stat în izolare.

„Ascultați-mă. Am avut febră timp de 3 zile și am stat alte 11 în carantină. Am fost închis singur în casă. Soția mea a fost și ea blocată în Cagliari, fiul meu la izolare în Milano. Am văzut și am auzit lucruri pe care nu vi le puteți imagina. De la Brescia primesc constant informații și toate sunt teribile. Orașul trece cu demnitate printr-o tragedie reală. Oamenii ăștia îmi sfâșie inima”, a declarat Cellino pentru Corriere dello Sport.

„Să ia Lazio titlul”

Claudio Lotito, președintele lui Lazio, formație aflat în lupta pentru titlu cu Juventus, a vrut să își cheme jucătorii la antrenamente în plină pandemie de coronavirus. 

„Dimensiunile sunt cu totul altele, nu cele din datele oficiale, iar voi vreți să vorbim despre campionat? Care campionat? Nu-mi pasă deloc, nu dau doi bani pe asta. Eu sunt în depresie, nu pot părăsi casa. Dacă Lotito vrea titlu, să îl ia. Oricum e convins că are o echipă invincibilă, să îl lăsăm să creadă asta în continuare”, a replicat Cellino.

4.825 de persoaneau murit în Italia din cauza COVID-19

Citește și alte știri despre Serie A:

Cum ar fi declanșat meciul Atalanta - Valencia pandemia de coronavirus din Spania și Italia » Explicațiile unui expert: „A fost o bombă biologică”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează