INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Antrenorul care l-a scos din joc pe Ștefan Radu acuză: „Ăsta nu mai e sport, e un show făcut pentru bani! Poate nu mai aparțin acestei lumi”

Maurizio Sarri (62 de ani), antrenorul lui Lazio Roma, a lansat un atac la adresa celor responsabili de programul încărcat din fotbalul italian.
Maurizio Sarri (62 de ani), antrenorul lui Lazio Roma, a lansat un atac la adresa celor responsabili de programul încărcat din fotbalul italian.

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2021 17:29 / Actualizat vineri, 15 octombrie 2021 17:46

Maurizio Sarri (62 de ani), antrenorul lui Lazio, a lansat un atac la adresa celor responsabili de programul încărcat din fotbalul italian. 

Lazio primește vizita campioanei Inter, sâmbătă, de la ora 19:00, în derby-ul etapei cu numărul 8 din Serie A. Simone Inzaghi va reveni pe Stadio Olimpico, locul unde a reușit cele mai importante performanțe din carieră, dar toată atenția a fost atras de omologul lui. Sarri a răbufnit într-o conferință de presă, plângându-se de programul încărcat.

Maurizio Sarri, înainte de Lazio - Inter: „Ăsta nu mai e sport! Poate sunt prea bătrân”

„Ăsta nu mai e sport, e doar un spectacol menit să aducă bani. Așa arată fotbalul modern, asta e starea actuală. Poate eu nu mai aparțin acestei lumi. 

În fiecare lună avem 7 meciuri jucate într-un interval de 19 zile, iar în restul timpului suntem fără fotbaliști. Se antrenează mai mult cu echipele naționale decât la club. 

Autoritățile privesc fotbalul ca pe un show pe care îl scurg de bani. Poate sunt prea bătrân pentru asta”, a spus Maurizio Sarri, într-o conferință de presă. 

Ștefan Radu, tras pe linie moartă de Sarri

Ștefan Radu (34 de ani) deține recordul de apariții în tricoul lui Lazio, dar în actuala stagiune încă nu a prins vreun minut. Fundașul român nu a apărut nici măcar în meciurile din Europa League, deși romanii nu au folosit garnitura standard acolo. Intrarea lui Radu într-un con de umbră a început odată cu instalarea lui Maurizio Sarri pe banca tehnică.

Lazio are un start modest de sezon, cu 11 puncte strânse în primele 7 runde. Ocupă locul 6, la 10 lungimi în spatele liderului Napoli și la 4 de rivala AS Roma, ocupanta ultimei poziții care asigură participarea în grupele următoarei ediții de Liga Campionilor.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Revoluția se amână la Newcastle » Un superantrenor a refuzat oferta! Steve Bruce va bifa meciul 1.000

Ranieri, incredibil, la 70 ani! Debutează la Watford contra lui Liverpool: „Voi antrena și în baston”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ijohn
ijohn  •  15 Octombrie 2021, 21:22
Postat de dexter3 pe 15 Octombrie 2021, 19:13

In schimb Radu se gandeste mereu la tine, *** care esti! :)))

:)))

dexter3
dexter3  •  15 Octombrie 2021, 19:13
Postat de Marcel Popa pe 15 Octombrie 2021, 18:41

Mare paguba ca Radu mamii nu mai joaca.Nu mai pot de el .

In schimb Radu se gandeste mereu la tine, *** care esti! :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dora
dora  •  15 Octombrie 2021, 18:46

Parcă ar fi Dan Petrescu care se plânge și ăla de același lucru!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează