INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Maurizio Sarri, dorit de un colos din Serie A » Reacția omului pe care ar urma să îl înlocuiască: „Nu are niciun pic de sens”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2019 18:30

Maurizo Sarri, actualmente la Chelsea, este dat de presa din Italia drept înlocuitorul lui Eusebio Di Francesco pe banca celor de la AS Roma.

Sarri e din ce în ce mai contestat în Anglia. După un început fantastic de sezon în care Chelsea părea să țină pasul cu Liverpool și Manchester City în lupta pentru titlu, a urmat o cădere inexplicabilă. Abramovici l-ar fi luat astfel în colimator pe Sarri, amenințându-l cu demiterea. 

Monchi, directorul sportiv al formației din capitala Italiei, a luat legătura cu Chelsea pentru a discuta situația antrenorului, anunță Football-Italia.net.

6este locul ocupat de Chelsea după 26 de etape disputate în Premier League

Di Francesco cere liniște

În conferința de presă care prefațează duelul cu Frosinone din Serie A, de sâmbătă, Di Francesco a răbufnit în momentul în care a fost întrebat despre zvonurile privind înlocuirea sa.

„Sarri? Discuțiile astea nu fac decât să producă instabilitate în sânul echipei. Nu are niciun sens. Nu mă interesează zvonurile astea. Eu discut direct cu Monchi și nu am fost anunțat despre asta”, a precizat Di Francesco. 

Vezi și: 

Chelsea are interdicție la transferuri până în vara lui 2020!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează