INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BECKHAM S-A ACCIDENTAT ÎN MILAN - CHIEVO ŞI E APROAPE SĂ RATEZE MONDIALUL!

Medicul care l-a operat pe Beckham: "Habar n-am cînd revine pe teren!"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Medicul finlandez Sakari Orava, care l-a operat pe David Beckham, a refuzat să facă vreun pronostic în privinţa datei la care mijlocaşul englez va reveni pe teren, informează AFP.

"Orice discuţie privind o reluare a antrenamentului sau o revenire pe teren reprezintă o pură speculaţie", a declarat chirurgul finlandez Sakari Orava, care a anunţat deja că Beckham nu are nicio şansă să participe la Cupa Mondială din luna iunie.

Beckham va avea piciorul stâng în ghips timp de 3-4 săptămâni, apoi va sta cu el bandajat încă o perioadă asemănătoare, iar după aceea va urma recuperarea.

Orava a menţionat că fotbalistul "este bine şi are un moral bun". "Azi ne antrenăm pentru mersul cu cârje", a adăugat Orava.

Beckham va rămâne în Finlanda până miercuri, când va pleca în Anglia, urmând ca apoi să ajungă şi la Los Angeles. "I-am recomandat să nu facă un lung zbor transatlantic imediat", a menţionat Orava.

Purtătorul de cuvânt al fotbalistului a declarat că soţia lui David, Victoria, va sosi marţi în Finlanda pentru a fi alături de fotbalist.

David Beckham, în vârstă de 34 de ani, a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile, în meciul cu formaţia Chievo, câştigat, duminică, de AC Milan, scor 1-0. Beckham s-a oprit brusc din joc, fără să fi fost incomodat de vreun adversar, şi nu s-a mai putut sprijini pe piciorul stâng. A părăsit terenul în lacrimi şi a fost evacuat pe targă.

El a fost operat în Finlanda, la spitalul Mehiläinen din Turku.

Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează