INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Mesaj surprinzător al selecționerului Franței pentru Mbappe: "O spun din experiența mea vastă"

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat joi, 18 mai 2017 21:53

Selecționerul Franței, Didier Deschamps, îl sfătuiește pe Kylian Mbappe să rămână la AS Monaco, pentru a nu risca scăderea de formă înaintea Cupei Mondiale de anul viitor, titrează Daily Star.

Deschamps se teme că Mbappe ar putea avea un prim an mai slab la viitorul club și astfel riscă să nu fie la sută la sută pentru Mondialul din 2018. 


Mbappe e dorit de mai multe echipe de top din Europa, precum Arsenal, Manchester United, Real Madrid sau Juventus, iar Monaco cere cel puțin 100.000.000 € în schimbul acestuia.

Conform jurnalistului Jose Felix Diaz de la Marca, conducerea lui Monaco a refuzat o ofertă de 75.000.000 € venită recent de la Liverpool.

Selecționerul "cocoșilor galici" susține că Mbappe, 18 ani, trebuie să rămână în Ligue 1 pentru a-și maximiza potențialul extraordinar. Cu două selecții în tricoul naționalei din Hexagon, tânărul atacant a fost chemat la lot de Deschamps pentru amicalele cu Paraguay și Anglia, respectiv pentru meciul de calificare cu Suedia din 6 iunie.

"Consider că ar trebui să continue la Monaco ca să-și dezvolte capacitățile, o spun din experiența mea vastă", a declarat Deschamps, conform L'Equipe.

26 de goluriîn 43 de meciuri a bifat Kylian Mbappe în acest sezon în toate competițiile, fiind al doilea cel mai bun marcator al campionatului câștigat de Monaco

sursa: dailystar.co.uk

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează