INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Mesajul neașteptat primit de Messi: "Dacă ți-aș spune de câte ori am pierdut eu..."

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2016 18:11

După ce Lionel Messi a anunțat că a decis să se retragă de la națională, superstarul primește mesaje din toate colțurile lumii pentru a continua să joace în tricoul "pumelor".

Oameni din lumea fotbalului, dar nu numai, îl încurajează pe argentinian să nu renunțe, în ciuda eșecurilor înregistrate cu Argentina.

E cunoscut faptul că fotbalistul este botezat Lionel pentru că părinții săi sunt mari admiratori ai cântărețului Lionel Richie. Americanul a ținut să-l încurajeze pe Messi, aflat la a 4-a finală pierdută cu Argentina, să continue să joace la națională.

"Să nu o luăm razna. Messi e fabulos! Dacă v-aș spune de câte ori am pierdut eu la premiile Grammy, dar asta n-a făcut decât să mă facă să fiu mai bun. Așa că nici măcar nu sunt îngrijorat pentru tizul meu.

Messi va fi bine, o să-l vedeți la fel de bun anul viitor, pe vremea asta. O să câștige și mai multe trofee. E un învingător. Îi transmit să ia totul ușor, ca într-o zi de duminică", i-a transmis Lionel Richie, parafrazând titlul uneia dintre hiturile sale (Easy).

Sunt convins că acum simte că e la pământ, dar e un Lionel, adică un învingător Lionel Richie despre Messi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
yeab
yeab  •  03 Iulie 2016, 09:43

cine ești, de unde vii ...?! ți-ai luat bacu' ?!

andrei.33
andrei.33  •  02 Iulie 2016, 19:20

Se baga in seama si fraierul ala. Cica la anu pe vremea asta...ala n-a aflat ca nu se joaca anual Copa America.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează