INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Messi a anunțat echipa de la care vrea să se lase de fotbal: "Vreau să mă retrag de acasă"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2016 08:43

Lionel Messi a anunțat că nu dorește să plece vreodată de la Barcelona și spune că tot de la formația catalană vrea să se și retragă din fotbal.

"Vreau să mă retrag din fotbal acasă, iar casa mea este Barcelona. Vreau să mă bucur împreună cu familia şi prietenii de fiecare trofeu pe care îl cuceresc aici şi, la final, să mă uit în spate şi să văd că am realizat ceva important. Nu vreau să plec de aici vreodată, vreau să îmi închei cariera la echipa care mi-a oferit totul", a spus Messi, citat de Mundo Deportivo.

Lionel Messi a crescut la juniorii Barcelonei și în 2003 a jucat pentru prima dată în formația a treia a catalanilor. N-a stat prea mult acolo și a avansat la Barcelona B, iar de acolo imediat la prima echipă, de unde bate record după record.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează