INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LANSARE

Messi joacă diseară cu cele mai noi ghete de fotbal din lume!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 07 noiembrie 2012 14:53

Leo Messi va juca în această seară, împotriva celor de la Celtic, cu noile ghete de fotbal adidas adizero f50. Cel mai bun jucător de fotbal din lume va folosi noile ghete în exclusivitate, la acest meci.

Noile ghete au fost create folosind tehnologii de ultimă generaţie, astfel încît să permită jucătorului o viteza maximă pe terenul de fotbal. Cu o greutate de numai 165 de grame, ghetele sînt unele dintre cele mai uşoare modele de pe piata şi vor fi disponibile în trei culori: galben, negru şi verde.

Începînd cu mijlocul lunii noiembrie, Dani Alves, Karim Benzema, David Silva şi David Villa vor purta, şi ei, noile ghete Adidas.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează