INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Messi la Manchester City? Directorul executiv al liderului din Premier League a vorbit despre argentinian: "Îl cunosc pe el, dar și pe familia lui destul de bine"

Lionel Messi
(foto: Reuters)
Lionel Messi (foto: Reuters)

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 13 martie 2018 23:40

Directorul executiv al lui Manchester City, Ferran Soriano, a dezmințit zvonurile potrivit cărora Lionel Messi ar fi putea achiziționat de "cetățeni".

În cadrul unui interviu acordat presei argentiniene, Soriano a declarat că nu există posibilitatea ca Messi să fie transferat de Manchester City. Mai mult, oficialul englezilor a spus că internaționalul argentinian se simte foarte bine la formația blaugrana.

41 de partidea disputat Messi în acest sezon în toate competițiile reușind 32 de goluri și 16 pase de gol

"Nu avem nicio șansă să semnăm cu Messi. Îl cunosc pe el, dar și pe familia lui destul de bine și știu că se simt foarte bine în Barcelona, care este locul unde le place să stea. Trebuie să ne continuăm drumul fără el, ceea ce va fi foarte greu pentru că Messi este cel mai bun jucător din istoria fotbalului. A schimbat totul, este un geniu", a afirmat Soriano, care a susținut o conferință de fotbal în Argentina, la care au participat mai mulți oameni de afaceri, manageri și antrenori de fotbal.

61 de goluriîn 123 de meciuri a marcat Messi pentru naționala Argentinei pentru care a debutat în 2005

În vârstă de 30 de ani, Messi se află la Barcelona de la vârsta de 13 ani. Deși în presa internațională au circulat zvonuri potrivit cărora ar putea ajunge la Manchester City, fiind dorit de fostul său antrenor, Pep Guardiola, argentinianul și-a prelungit recent contractul cu gruparea blaugrana până în iulie 2021. Noul său salariu săptămânal este de 2 milioane de euro.

surse: express.co.uk, marca.com, sportfair.it

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
balauru48
balauru48  •  14 Martie 2018, 00:41

Salariu saptamanal pe draq...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează