INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Milan îl vrea definitiv pe Beckham

Articol de GSP - Publicat luni, 26 ianuarie 2009 00:00

Avocatul formaţiei AC Milan, Leandro Cantamessa, a confirmat că echipa este interesată de un transfer definitiv al mijlocaşului englez David Beckham, care este împrumutat până în luna martie, informează Gazzetta dello Sport.

Internaţionalul englez trebuie să evolueze la AC Milan până la 8 martie, apoi să revină la LA Galaxy, pentru a putea evolua în noul sezon al MLS, dar oficialii lui Milan vor ca el să mai rămână la echipă, mai ales după ce duminică a reuşit primul său gol, în victoria cu Bologna, scor 4-1.

"După luna martie se poate întâmpla orice. Beckham trebuie mai întâi să discute cu cei de la LA Galaxy şi să le spună că se simte foarte bine aici, iar de-abia atunci putem porni negocierile privind un transfer", a afirmat avocatul formaţiei italiene, Leandro Cantamessa.

Perioada de transferuri din Italia se va încheia până la finalul împrumutului lui Beckham, dar presa engleză a scris că mijlocaşul ar putea rămâne la AC Milan până la 2 octombrie.

NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  27 Ianuarie 2009, 02:50

;io', esti mic tati, nu ai idee despre fotbalul de azi...banii sunt totul numai ca Milan mai face si performanta cu oameni ca David!!!

 •  27 Ianuarie 2009, 01:29

Poate ca fotbalist nu face nici 2 milioane( e opinia ta) dar ca produs de marketing aduce mai multi bani decat orice fotbalist din lume. De ce crezi ca isi permite LA Galaxy sa ii dea 50 de milioane pe an (sau ce salariu o avea el)

 •  27 Ianuarie 2009, 01:26

:)))))))))))))))))))))) milan ,daca-i adevarat ce se scrie , ii pe care sa ia tapa! nu as da pe beckham nici 2 milionane!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează