INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA / LIVORNO - MILAN 0-0

Milan, jalnic

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2009 00:00

Umilinţa suferită în faţa Interului, etapa trecută (0-4), s-a lăsat greu în bocancii jucătorilor Milanului. Echipa lui Leonardo a jucat din nou slab, dar în faţa unui adversar de calibru mai mic, Livorno, i-a ajuns pentru a bifa un punct (0-0). În prima repriză, oaspeţii n-au avut decît o ocazie şi au scăpat în mai multe rînduri de la primirea golului. Fie a parat Storari, fie i-a salvat imprecizia lui Lucarelli. Leonardo a reacţionat, i-a aruncat în joc pe Inzaghi şi pe Pirlo, dar mai mult decît o "transversală" (Pirlo) n-a obţinut.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cefere123
cefere123  •  13 Septembrie 2009, 11:46

demisia!!! ce sa ma discutam

 •  13 Septembrie 2009, 02:10

pirlo si pippo rezerve? atunci cine mai da pase si mai ales goluri? presupun ca thiago silva a jucat iar...si e cu vaca. Leonardo vrea sa faca o brazilie mica la milan dar fara sa xinte suporterii siam venuti fin qua... e rizibil asta. Iar ronaldinho e bun de dat in liga I, poate aici gaseste clubul sa-i suporte jocul!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează