INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Uluitor! Ce salariu uriaș cere Mino Raiola pentru Erling Haaland » Va deveni cel mai bine plătit fotbalist de pe planetă

Erling Braut Haaland (20 de ani) FOTO Guliver/Gettyimages
Erling Braut Haaland (20 de ani) FOTO Guliver/Gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 aprilie 2021 12:36 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 15:03

Mino Raiola, impresarul lui Erling Braut Haaland (20 de ani), cere un salariu uriaș pentru jucătorul său, iar starul norvegian ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume.

Agentul Mino Raiola plănuiește ca Erling Haaland să devină primul fotbalist din lume care să fie plătit cu 1 milion de lire pe săptămână. Mașina de goluri din Norvegia ar încasa un salariu uriaș de la viitorul club: 52 de milioane de lire/an, conform publicației Mirror.

Turul Europei de Vest pentru transferul lui Erling Haaland

Mino Raiola și tatăl fotbalistului, Alf-Inge Haaland, au făcut turul Europei de Vest la începutul lunii aprilie și au discutat cu marile cluburi din Anglia și Spania despre un posibil transfer al atacantului de la Borussia Dortmund.

La doar 20 de ani, Erling Haaland a ajuns la 20 de reușite în UEFA Champions League și este golgeterul acestui sezon. Haaland a „explodat” în tricoul lui Red Bull Salzburg, iar Borussia Dortmund l-a transferat la preț de chilipir în mercato de iarnă din sezonul 2019/20, cu 20 de milioane de euro.

În perioada de mercato din vara lui 2021, va avea loc o luptă crâncenă pentru semnătura minunei blonde din Scandinavia. Real Madrid și Barcelona sunt interesate de Erling Haaland, dar s-ar putea retrage din cursă pentru că impresarul său cere un salariu imens. Și cele mai importante cluburi din Premier League vor face tot posibilul pentru a-l aduce pe atacantul lui Borussia Dortmund pe tărâm britanic. Chelsea, Liverpool și cele două forțe din Manchester îl doresc pe Haaland. 

500.000 de €/săptămânăeste salariul lui Lionel Messi la FC Barcelona, fiind cel mai bine plătit fotbalist în acest moment

Transferul lui Haaland i-ar aduce o avere lui Mino Raiola

Mino Raiola are toate motivele pentru a forța un transfer pe bani mulți. Dortmund cere 150 de milioane de euro pentru atacant, iar orice mutare ar avea inclus un comision de 20% pentru Raiola, din care și tatăl fotbalistului ar urma să primească o parte. Așadar, Raiola ar primi până la 30 de milioane de euro dacă un club va achita suma cerută de Borussia Dortmund!

110 milioane de €este cota de piață a lui Erling Haaland, conform Transfermarkt

VIDEO. Pep Guardiola: „Erling Haaland este unul dintre cei mai buni atacanți din lume”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ultimul El Clasico pentru Messi? Cifrele argentinianului în duelurile cu Real Madrid de la plecarea lui Cristiano Ronaldo

„Los Blancos”, titlul cu numărul 35? Detaliul care aruncă în aer lupta la titlu din La Liga după victoria Madridului în „El Clasico”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
753720451412471
Andrei Ionescu  •  11 Aprilie 2021, 16:02

Cum sa dai unui fotbalist salariu de zeci de milioane de euro pe an? Cum? Mai e fotbalul sport sau industrie de învârtit milioane si milioane de euro. Au luoat-o razna rau de tot. E o porcărie! Vinovati su t cei care dau si care au urcat plafonul salariilor până la nori. Încă odată, mare prostie!

753720451412471
Andrei Ionescu  •  11 Aprilie 2021, 15:53

Acest impresar Raiola este lăcomie in forma brută, o mizerie de om. Atrage după el si pe alții. Tânărul blond Haaland ar trebui sa-i spună si tatălui său să stea acasă și nu in compania lui Raiola. Unde miroase a bani mulți e prezent si dracul. Se exagerează si in privinta banilor si in cea a valorii lui Haaland ca fotbalist.

enigmaticul
enigmaticul  •  11 Aprilie 2021, 14:36

.............la fel și cu mica gorilă de la PSG, căreia i se pare deja că toată planeta se rotește în jurul său!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează