INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Ucrainenii au publicat averea pe care Mircea Lucescu o are blocată în bănci

Mircea Lucescu // foto: Imago Images
Mircea Lucescu // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2022 13:12 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 10:55

Presa din Ucraina susține că Mircea Lucescu (76 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, are 5 milioane de dolari blocate în conturile bancare.

Mircea Lucescu, revenit în România pe 25 februarie, la două zile după ce Rusia a invadat Ucraina, are o sumă uriașă blocată în conturile bancare din țara vecină.

N-a scăpat! Imperiul lui Roman Abramovich, pus la pământ de Marea Britanie! NU poate vinde Chelsea + sancțiuni de ultimă oră
CHELSEA
N-a scăpat! Imperiul lui Roman Abramovich, pus la pământ de Marea Britanie! NU poate vinde Chelsea + sancțiuni de ultimă oră

Mircea Lucescu ar avea o avere blocată în băncile din Ucraina

Sport.ua susține că băncile din Ucraina i-au blocat reputatului antrenor român suma de 5 milioane de dolari. În Ucraina, guvernul a impus ca nicio persoană să nu poată retrage mai mult de 500.000 de dolari din conturile bancare pe parcursul unui an.

Igor Surkis, numărul 1 de la Dinamo Kiev, urma să-l ajute pe Lucescu să-și retragă banii câștigați în Ucraina, însă războiul izbucnit luna trecută a oprit planurile celor doi.

Lucescu s-a confruntat cu aceeași problemă și în 2014, după anexarea Crimeei și izbucnirea conflictului militar din Donbas. Atunci nu a putut retrage după bunul plac banii câștigați în perioada petrecută la Șahtior Donețk, 2004-2016.

Mircea Lucescu încasează două milioane de euro anual la Dinamo Kiev, potrivit sursei citate.

Ce spune antrenorul român: „E subiect inventat”

Într-o declarație pentru GSP, antrenorul român a fost clar: „Este o infirmație falsă, inventată. Nu am de recuperat niciun ban de la nicio bancă din Ucraina".

Donează pentru copiii ucraineni - alege aici suma cu care poți ajuta:
Până acum s-au strâns 6.000 lei.

Au fost șaptesprezece ore grele între vamă și punctele de control. Ca să ieșim din oraș mergeam înainte cu 7km/h, străzile erau blocate de mașinile celor care fugeau. După ce am ieșit din Kiev, am început să o luăm pe drumuri secundare, în timp ce pe drum ne-am întâlnit cu convoaiele de soldați care se îndreptau spre sud, pentru că între timp începuseră bombardamentele de la Marea Neagră Am ajuns la granița cu Moldova, unde erau cozi interminabile. Și acolo am văzut scene urâte, cu bărbați care însoțeau femei și copii până la graniță, asigurându-se că trec și apoi revenind. Acolo îți dai seama cu adevărat de drama războiului
- Mircea Lucescu pentru Gazzetta dello Sport

Mai multe știri de actualitate: 

Război în Ucraina, ziua a 15-a » Eșec în negocierile pentru pace + noi bombardamente ale rușilor

Gică Hagi face un gest minunat: doi copii ucraineni fugiți din calea războiului, cooptați la academie!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (20)
558334898650346
Cipan Stef  •  11 Martie 2022, 11:34

Mobilizare generală Haideți cu toții să salvăm banii lui nea Mircea ????????????

pedro_nr1
pedro_nr1  •  10 Martie 2022, 21:13
Postat de Ionut FreeRun pe 10 Martie 2022, 18:37

Stie cineva unde pot dona 20€ pentru nea Mircea?

poate dona aia 5 milioane ca doar are de unde !

befree
befree  •  10 Martie 2022, 20:00

Laslas are mai multi bani ascunsi in salteaua din garsoniera.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează