INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OBIECTIV

Mircea Lucescu: "La echipele mari, conducătorii se gîndesc de 4-5 ori înainte să ia o decizie!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 decembrie 2008 00:00

Tehnicianul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, spune că echipele mari înţeleg cît de importantă este continuitatea în condiţiile impuse de fotbalul modern.


"Iti trebuie continuitate ca sa ai rezultate. Un antrenor nu poate sa faca minuni peste noapte. Conducatorii de echipe mari din Champions League se gandesc de 4-5 ori inainte sa ia o decizie”, a spus Mircea Lucescu la GSP TV.

Playtech: Laurențiu Reghecampf a IERTAT! ”Am avut o discuție, mi-am dat seama că au înțeles”


Comentarii (2)
 •  26 Decembrie 2008, 17:00

Oricum nu prea-mi plac "intrecerile" in care "invingatorul ia totul". Cred ca in viata e mult mai nuantat si mai complex. Doar "conventiile noastre" sunt prea simple si ranesc prea usor si de multe ori gratuit.

 •  26 Decembrie 2008, 16:55

Sper ca Mircea Lucescu sa scrie vreodata o carte cu reflexiile sale despre viata. A spus odata(acum multi ani), dupa un meci foarte important in care echipa sa castigase si presa "sarise" pe el iar cei ce pierdusera erau aproape complet neglijati: "ar trebui sa avem mai mare grija de cei ce pierd, nu de cei de castiga, caci cei ce castiga au oricum satisfactia victoriei". As astepta o carte a lui Mircea Lucescu cu astfel de invataturi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează