INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Mircea Lucescu şi Victor Piţurcă au comentat victoria lui Ronaldo în faţa lui Messi: "A profitat"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 ianuarie 2014 21:24

Decizia de a i se acorda Balonul de Aur lui Cristiano Ronaldo a fost comentată de doi dintre cei mai importanţi antrenori români.

Mircea Lucescu a explicat la DigiSport Special de ce Ronaldo i-a luat faţa lui Messi în 2013:

"Real Madrid n-a cîştigat Liga Campionilor, dar Ronaldo a fost mereu în prim-plan. A beneficiat şi de situaţia că Messi a fost accidentat în perioade importante ale sezonului. Messi a fost  numărul unu în ultimii ani, acum lucrurile s-au răsturnat".

Victor Piţurcă, selecţionerul naţionalei României, remarcă numărul tot mai mic de fotbalişti de superclasă.

"Probabil a cîntărit şi faptul că Messi- Balonul de Aur devenise o obişnuinţă, acum i-a fost oferit lui Ronaldo. Probabil îl merită. Cred că în ziua de azi nu mai sînt foarte mulţi jucători valoroşi pentru că nu mai au talentul celor de dinainte. Acum fotbalul se bazează foarte mult pe tacticizare, probabil că asta are influenţă şi în exprimarea jucătorilor.

Cel mai bun număr 9 din lume la acest moment cred că e Ibrahimovici", a spus Piţurcă la sportro.


FOTO » Cristiano Ronaldo este "Balonul de Aur 2013"! Portughezul a plîns cînd a primit trofeul: "Nu există cuvinte să descriu acest moment"

 

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: "Nu mai are ce căuta lângă noi. Îmi e greaţă"


Comentarii (15)
alexgsp
alexgsp  •  14 Ianuarie 2014, 08:56

Pleasanterie necesara pt a crea Eroii ai anului.Lucrul care deranjaza -sint unii care "makes things Happen/Ronaldo-Messi-Ribery , others comments about what Happen/Piturla and others which asks What Happen? Piturla if he is unable to make things Happen caci s-a muuuuhaielizat a devenit povestitor de Evente marete la TV, asta are trebui sa se ascunda in WC dar pe conducta de scurgere pt a nu strica mirosul. Lucescu poate emite pareri caci cunoaste Fenomenul. Sa nu uitam ca Boloni a pus si el un metru de Valoare la Calitatile lui Ronaldo si nici macar nu este amintit de romani.Ronaldo a dus Portugalia la Mondialul 2014 dupa un Baraj.Piturca ne-a dus la Vidanj asa se Vede Stirea din New Yo

madskills
madskills  •  14 Ianuarie 2014, 08:42
Postat de ricco pe 14 Ianuarie 2014, 03:54

SA FIE CLAR PENTRU TOATA LUMEA: DACA MESI NU AR FI FOST ACCIDENTAT PESTE TREI LUNI DE ZILE, Ronaldo NU ar fi cistigat!!!... In ceea ce-l priveste pe Riberi, hai sa fim seriosi... E CU O CLASA IN URMA LUI MESI SI RONALDO.

Mai conteaza daca a fost sau nu accidentat Messi? Nu e ca si cand a castigat trofeul unu ca Tanase sau Tucudean :))) Ronaldo e super, super jucator. Sa vedem anul asta "lupta" dintre cei doi, o sa fie mai apriga ca niciodata. Ronaldo vrea sa demonstreze ca nu a castigat balonul printr-o conjunctura favorabila, Messi o sa vrea sa demonstreze ca daca e apt 100% tot el este cel mai bun. Dpdv sportiv, avem numai de castigat. Ca doar nebunii cred ca jucatorii astia duc un adevarat razboi si se urasc. Si din categoria nebuni fac parte si asa zisii "fani", pusti de 16-17 ani cat si presa care alimenteaza un conflict inexistent.

edward_kenway
edward_kenway  •  14 Ianuarie 2014, 08:32

CR7 the best. Restul e cancan.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează