INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Veste bună pentru fanii „Los Blancos” » Și-a prelungit contractul cu Real Madrid

Sergio Ramos, Lucas Vazquez și Luka Modric FOTO Imago
Sergio Ramos, Lucas Vazquez și Luka Modric FOTO Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 10:47 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 11:33

Luka Modric, 35 de ani, și-a prelungit contractul cu Real Madrid și va rămâne până în 2022 pe „Santiago Bernabeu”.

Florentino Perez s-a înțeles cu Luka Modric, iar vedeta din Croația a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2021/22 cu trupa din capitala Spaniei, conform cotidianul AS. Modric este un jucător cheie în lotul lui Zinedine Zidane și a acceptat un salariu mai mic din cauza problemelor financiare cauzate de pandemia de coronavirus.

Luka Modric, 10 sezoane la Real Madrid

Luka Modric se pregătește pentru al 10-lea sezon la Real Madrid. Mijlocașul „galacticilor” a ajuns în 2012 pe Santiago Bernabeu, când a fost cumpărat cu 35 de milioane de euro de la Tottenham. A câștigat 4 Champions League, 4 Campionate Mondiale ale Cluburilor, 2 La Liga și 1 Copa del Rey. În 2018, „Cruyff din Balcani” a fost cel mai bun jucător de pe planetă, după ce a câștigat trofeul suprem la nivel individual, Balonul de Aur.

Și în acest sezon, maestrul de la mijlocul Madridului trece printr-o formă extraordinară. Jucătorul născut în Zadar a evoluat în 40 de partide pentru Real Madrid și a fost un jucător esențial pentru Zinedine Zidane. A înscris de 4 ori și a oferit 6 pase de gol, iar Real Madrid se află în cursă pentru „La Decimocuarta”, după calificarea în semifinalele Champions League.

După un start superficial de sezon, Real Madrid a revenit și în lupta pentru titlu, după ce a câștigat al doilea „El Clasico” al sezonului. „Los Blancos” se află la un punct de rivala din capitală, Atletico Madrid, liderul din La Liga.

383 de partidea jucat Luka Modric în tricoul „blanco”, iar starul croat a marcat 26 de goluri și a oferit 61 de assist-uri

10 milioane de €este cota de piață a lui Luka Modric, conform Transfermarkt

VIDEO. Golurile înscrise de Luka Modric cu Villarreal

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Planurile de „mercato” la Real Madrid » Cine sunt jucătorii netransferabili, cine va pleca și care sunt țintele „blanco”

Drumul spre Gdansk » Când se joacă semifinalele Europa League

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
cky33
cky33  •  16 Aprilie 2021, 14:22

Desi nu merita Balonul de Aur acum 2 ani, Modric, impreuna cu Makelele sunt cei mai determinanti mijlocasi centrali cu sarcini defensive pe care i-a avut Real Madrid in ultimii 50 de ani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează