INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Momente şocante în Germania » Un necunoscut a tras un foc de armă în autocarul echipei Hertha Berlin

Articol de GSP - Publicat luni, 10 august 2015 11:36

Ieri s-au petrecut momente de groază în Bielefeld, Germania, cînd un om care circula cu o motocicletă a tras un foc de armă asupra autocarului echipei Hertha Berlin.

Hertha urma să joace un meci contra celor de la Arminia Bielefeld, în primul tur al Cupei Germaniei.

Potrivit celor de la bbc.com, în momentul incidentului în autocar se afla doar şoferul, iar acesta nu a fost rănit. Autocarul se deplasa la gara din Bielefeld, pentru a lua echipa şi a o duce la hotel.

Motociclistul a trecut pe lîngă autocarul celor de la Hertha şi mai întîi a făcut un gest ameninţător cu pumnul, după care a scos o armă şi a tras spre maşină.

"Sîntem şocaţi de ce s-a întîmplat. Sperăm ca vinovatul să fie prins. Din fericire şoferul nostru doar s-a speriat şi nu este în pericol", a declarat Michael Preetz, un oficial al celor de la Hertha. 

Un incident asemănător s-a petrecut în Turcia, cînd mai mulţi oameni au tras focuri de armă în autocarul celor de la Fenerbahce. Vezi detalii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ottobraun
ottobraun  •  10 August 2015, 16:45

da in alas cu crucea pe el nu arunca o bomba!?

khal_37
khal_37  •  10 August 2015, 14:40

De petarda care l-a lasat groggy pe hotzogan nimic???? O atmosfera intradevar ,,frumoasa'', mai lipseau sabiile si pistoalele si gazetarasii dingoisti erau in extaz!!!!

ottonelu
ottonelu  •  10 August 2015, 12:44

Trenul de la Berlin la Bielefeld face două ore jumate (!). Distanța e de aproximativ 400 km. Pentru echipă e mai comod, mai sigur (și mai ieftin, ha ha) să călătorească cu trenul decât cu autocarul propriu , care face vreo patru ore jumate, sau avionul. Mă-nțelegi, CFR călători?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close