INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Moratti: "Mourinho ne-a stricat sărbătoarea" :X

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 mai 2010 00:00

Patronul lui Internazionale Milano, Massimo Moratti, a declarat, într-un interviu acordat vineri pentru Gazzetta dello Sport, că antrenorul Jose Mourinho, care vrea să plece la Real Madrid dar trebuie să plătească 16 milioane de euro milanezilor, a "stricat" sărbătoarea triplei Cupa -campionat - LC.

"Există o clauză în contractul lui Mourinho şi dacă cineva a stricat sărbătoarea, acela este el, pentru că a ales să plece", a declarat Moratti.

Potrivit Gazzetta dello Sport, Massimo Moratti este foarte iritat de reticenţele portughezului, în prezent sub contract cu Inter până în 2012, de a plăti clauza de 16 milioane de euro necesară rezilierii contractului.

"Însă, să fie clar, îi voi fi mereu recunoscător pentru ceea ce a făcut, pentru bucuria pe care ne-a adus-o", a declarat Moratti.

"Sper că vom ajunge la un acord în următoarele ore, cel mai târziu în următoarele zile. Şi cele două cluburi sunt vizate, nu doar Inter", a mai spus Mourinho.

Miercuri, preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, anunţase transferul lui Mourinho "după ce situaţia contractuală cu Inter va fi rezolvată".

Conform presei italiene, Mourinho şi consilierii săi susţin că Moratti ar fi promis verbal antrenorului că-l va lăsa să plece gratis dacă va câştiga Liga Campionilor. "Nu am spus niciodată aşa ceva", a afirmat Massimo Moratti.

Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
 •  28 Mai 2010, 16:44
Postat de pe 28 Mai 2010, 13:58

si brasovul sa retrogradeze

Moratii e un nesimtit, sper sa nu mai apuce sa vada inca o UCL pentru inter ca vad ca si asa nu e prea tinerel. Un porc si un nesimtit ar trebui sa ii dea drumu gratis daca tot i`a castigat toate trofele.

 •  28 Mai 2010, 13:58
Postat de mario_san pe 28 Mai 2010, 13:22

Moratti, sa dea Dumnezeu sa mai ia Interul vreun trofeu peste 100 de ani

si brasovul sa retrogradeze

 •  28 Mai 2010, 13:58

se se duca Brasovul si sa mai vina pesta 100 de ani, pentru tine mai mario_san

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close