INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Moratti: "Relaţia cu Mourinho e încheiată". Jose vrea să plece gratis

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2010 00:00

Massimo Moratti s-a întîlnit cu Jose Mourinho pentru prima dată după ce portughezul a anunţat că va părăsi Interul.

 

Cum în contractul cu clubul milanez, scadent în 2011, există o clauză prin care este specificat că poate pleca doar contra unei compensaţii de 16 milioane de euro, tehnicianul de 47 de ani a încercat să-l convingă pe patronul "nerazzurro" să renunţe la pretenţii. Nu ca suma să fie redusă, ci chiar anulată. Moratti a rămas însă ferm şi a zis clar că vrea banii.

 

Apoi, la finalul discuţiei cu Mourinho, el a indicat: "Relaţia cu Jose este terminată. Prin tot ce a făcut mi-a arătat că este foarte decis să se ducă la Real Madrid".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (12)
 •  28 Mai 2010, 22:51

Acum vom vedea adevarata valoare a lui Mourinho. Daca va reusi sa se impuna la Madrid - adica sa ia campionatul si eventual LC - in conditiile in care Realul vrea spectacol, atunci il putem numi 'Extraterestrul' si cu siguranta cel mai bun antrenor care a existat in fotbal. Daca nu, va ramane doar un alt antrenor bun. Acum are ocazia sa isi demonstreze porecla (The special one) - de fapt asta e si motivul plecarii de la Inter

bdgeorge
bdgeorge  •  25 Mai 2010, 20:58

prost sa fie sa-i dea drumul gratis.Dar nu vor fii probleme plateste Real mai fac un credit si dau banii

 •  25 Mai 2010, 17:58

cred ca moratti ar trebui sa aiba putin bun simt si sa-i dea drumul,omul asta a castigat liga,cupa si campinatul .daca are putin respect ptr el macar asta sa faca. daca nu venea muorinho cred ca dadea coltul moratti si tot nu vedea cupa.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează