INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MOURINHO ÎI DĂ SFATURI LUI ANCELOTTI

Mourinho îl sfătuieşte pe Ancelotti: "Pleacă pînă nu vei fi dat afară!"

ANCELOTTI
ANCELOTTI

Articol de GSP - Publicat marti, 23 noiembrie 2010 00:00

Rezultatele slabe obţinute de Chelsea în ultima perioadă îi ameninţă postul lui Carlo Ancelotti. Italianul are de suportat o presiune uriaşă, însă momentan spune că nu se gîndeşte la o demisie. Motivul principal fiind salariul său de 6.5 milioane de lire sterline, pe care ar urma să nu îl încaseze dacă va demisiona.

Fostul antrenor al lui AC Milan a declarat pentru presa din Anglia că a vorbit deja cu membrii Ligii Antrenorilor din Anglia, care l-au contactat în urma zvonurile că ar urma sa plece de la Chelsea: "LMA a auzit zvonuri că aş fi renunţat şi vroiau să ştie ce se întîmplă. Evident că am de suportat o presiune suplimentară pentru că echipa nu obţine rezultate", a declarat Ancelotti confom The Sun.

Carlo Ancelotti a ţinut să clarifice situaţia: "Ultimele rezultate nu au fost favorabile pentru mine, pentru jucători, pentru club şi pentru slujba mea. Dar asta e viaţa mea şi poziţia mea e clară. Am contract cu Chelsea pînă în 2012 şi aş vrea să ramîn".

După aceste declaraţii ale lui Ancelotti, Jose Mourinho, fostul antrenor al lui Chelsea, l-a avertizat pe italian să nu facă aceeaşi greşeală şi să rămînă în continuare la clubul londonez.

"Am avut şansa să plec la Real Madrid şi am spus nu. Probabil ar fi trebuit să spun da la aceea vreme. Am decis să mai rămîn şi patru luni mai tîrziu am rămas fără slujbă, aşa că ar fi trebuit să plec la acel moment".

Playtech: Simona Halep, AROGANŢĂ MAXIMĂ. Ce bolid unic în România şi-a cumpărat. Toţi şoferii au fost uluiţi în trafic


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează