INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mourinho: "În Anglia sînt iubit" » Abramovici îi oferă o sumă uriaşă pentru transferuri! Principalele ţinte

sursă foto: Daily Mirror
sursă foto: Daily Mirror

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 01 mai 2013 13:02

Viitorul lui Jose Mourinho pare tot mai evident legat de Chelsea. Portughezul a spus după returul cu Dortmund: "evident că îmi place să fiu acolo unde oamenii mă iubesc. În Anglia sînt iubit".

Roman Abramovici îl întîmpină "cu căldură" pe Mourinho. Potrivit Daily Mirror, patronul lui Chelsea îi pune la dispoziţie tehnicianului portughez 117 milioane de euro pentru transferuri. Printre numele care pot îmbrăca albastru în această vară se regăsesc Falcao, Schurrle,  Fellaini sau Luke Shaw.

Eliminarea din Ligă i-a deschis rănile lui Mourinho: "Îmi place să fiu acolo unde sînt iubit, în Spania sînt detestat"

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
blaustein
blaustein  •  02 Mai 2013, 09:49
Postat de flo_ax pe 01 Mai 2013, 17:41

esti inteligent :) Ce bine merge Chelsea in ultimii ani, e calcata in picioare de echipele din Manchester, iar Tottenham e la egalitate cu ea. UCL anul asta n-a iesit din grupe, e clar.

Baaaiii ynteligentule! Eu am spus ca au transferat bine in ultimul an si ceva iar acum au iar niste tinte foarte bune care dupa o perioada de inchegare, poate acest sezon care se incheie, au sansa sa devina o echipa foarte buna. Man City a transferat in nesimtire iar United avea echipa plus ca s-au intarit considerabil cu R.v.P. Can Chelsea a avut o asemenea campanie a castigat vreo 2 ani la rand titlul cu Mou apoi din nou cu Ancelotti. Dar City a depasit cu mult acel nivel Acum Chelsea a schimbat tactica, una care mie imi place si se vro vedea si rezultatele,deja se vad. Nu ma asteptam de la tine, care de regula ai opinii ok, sa fii atat de chiomp!

flo_ax
flo_ax  •  01 Mai 2013, 21:34
Postat de lollol pe 01 Mai 2013, 18:17

macar daca vine ancelotti o sa joace frumos real :))))))

daaaa... ca Milanul, Chelsea si PSG au jucat mega spectaculos cu Ancelotti antrenor

casual23
casual23  •  01 Mai 2013, 20:20
Postat de lutescutudor pe 01 Mai 2013, 20:05

Luke Shaw ? Ala are 16-17 ani si joaca la Southampton. Mai mult de 2 milioane-3 nu da pe el. La restul e unpic mai complicat :)) Falcao fara 50 nu pleaca, iar la banii aia risti sa dea vreun PSG mai mult, Fellaini iarasi e dorit de City, iar Schurrle mi se pare bunicel, dar unpic prea umflat (ca tot e la moda Germania acum, iar la echipele care au avut ochi sunt la moda de dupa mondialul din 2010), dar asa vreo 15 milioane, de 2 ori cat Marin tot face. Achizitii bune si proiect frumos, dar deja au jucatori de super clasa. In afara de Falcao nu as mai cumpara nimic (in afara de prelungirea contr. lui Lampard)

Eu, personal, nu as plati 50 mil lire pe niciunul din Falcao/Cavani. Falcao e la acelasi nivel cu Torres - ambii au avut evolutii extraordinare la cate 2 echipe, e greu sa te adaptezi peste tot. Si Cavani pur si simplu nu e destul de bun.. Dzeko era cel mai bun atacant din Germania cand l-a luat City. De ce? Era jucat cum trebuie. Mancini l-a distrus jucandu-l pe contraatac si fara nicio aripa veritabila care sa-i centreze. Fellaini e limitat tehnic iar ceilalti 2 mai au foarte multe de dovedit.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează