INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

Mourinho: ”În proporţie de 99,9 la sută o să rămîn la Inter”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2009 00:00

Antrenorul portughez Jose Mourinho, care, potrivit presei italiene, este dorit la conducerea tehnică a echipei Real Madrid, a asigurat că în proporţie de 99,9 la sută va rămâne la gruparea Internazionale Milano şi sezonul următor, informează AFP.

"În proporţie de 99,9 la sută o să rămân la Inter. Totuşi, cine va fi ales antrenor al Realului pentru sezonul următor va fi un om foarte norocos.

Pentru mine cel mai important lucru este că preşedintele meu (nr. - Massimo Moratti) află totul de la mine, nu din presă sau pentru că cineva îi spune. Primul care a ştiut că există ceva a fost preşedintele", a precizat Mourinho, pentru Sky Sport.

Cotidianul Gazzetta dello Sport a anunţat, joi, că marele favorit la postul de preşedinte al clubului Real Madrid, Florentino Perez, doreşte să-l aducă la Madrid încă din sezonul următor pe actualul tehnician al campioanei Italiei, Jose Mourinho.

Mourinho a adăugat că există o "mică tentaţie" pentru fiecare antrenor să pregătească pe Real Madrid, dar pentru el cel mai important în prezent este postul pe care îl deţine la gruparea italiană: "Marea tentaţie este aceea de a fi mândru că muncesc şi că mă trezesc în fiecare zi cu gândul că trebuie să merg la Appiano (n.r. - centrul de antrenament al echipei Inter) cu bucurie. Dar desigur, Real este Real, şi putem spune că este o mică tentaţie..".

Potrivit presei italiene şi spaniole, Florentino Perez a luat deja legătura cu tehnicianul lusitan, care mai are contract cu Inter până în anul 2011, pentru a-i propune postul de antrenor al Realului din sezonul viitor.

Sursă: Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează