INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  "SPORT" DEZVĂLUIE

"Mourinho la Real pentru 11 milioane de euro pe an"

Articol de - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Cotidianul catalan scrie că Florentino Perez face presiuni pentru a-l convinge pe Jose Mourinho să plece de la Inter în vară. Preşedintele lui Real Madrid i-ar fi pregătit un contract mai bun decît în Italia, oferindu-i 11 milioane de euro salariu anual, cu 500.000 în plus faţă de cît ia portughezul acum. În plus, îi va asigura alte bonusuri substanţiale de obiectiv.

 

"Sport" susţine că liderul din Primera Division i-ar plăti 1,5 milioane de euro pentru fiecare titlu sau trofeu pe care Mourinho îl va cîştiga cu "galacticii", iar cei trei antrenori secunzi ai lui ar încasa cîte un milion de euro din contract. Se subînţelege că Perez ar trebui să-i achite şi despăgubirea de 11 milioane de euro, cît este clauza de reziliere a acordului cu Inter scadent în iunie 2012.

Playtech: BOMBĂ! Simona Halep cumpără tot în România. Prețurile au explodat acum, vecinilor nu le-a venit să creadă


Comentarii (4)
clau1981
clau1981  •  25 Martie 2010, 08:21

ar merita efortul asta financiar, ca mourinho e cu adevarat un antrenor desavarsit care nu suporta fitzele si impresiile. da, real ar putea castiga ucl-ul fara probleme!

 •  25 Martie 2010, 01:00

Rivalii Interului ar fi bine sa se roage ca Mourinho sa plece la vara de la Inter, ca altfel titlul e castigat in avans pe urmatorii ani. Anul asta au incercat in toate felurile posibile si n-au reusit, trebuie sa fie dezolant tare.

legoolas
legoolas  •  24 Martie 2010, 21:43

Asta chiar ar face treaba la real, nu ii plac fitosi sau cei ce nu vor sa isi faca treaba ori par ca isi fac treaba

Vezi toate comentariile (4)
Comentează