INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mourinho nu se grăbește » A refuzat deja prima ofertă de la un club important al Europei

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2015 15:51

După ce a fost dat afară de la Chelsea, Mourinho a declarat că nu se gîndește să-și ia un an sabatic, căutînd să se întoarcă cît mai repede în fotbal. Ofertele nu au întîrziat să apară pentru portughez, acesta refuzînd deja un angajament cu un club important din Serie A.

AS Roma a încercat să-l aducă pe ”The Special One” în locul lui Rudi Garcia în timpul acestei săptămîni însă acesta a refuzat oferta, potrivit The Independent. Un alt posibil înlocuitor al lui Garcia ar putea fi Bogdan Lobonț, care este extrem de apreciat în vestiarul ”giallorossilor”.

Zvonurile cu privire la viitorul antrenorului portughez nu contenesc. Manchester United ar fi intrat pe fir pentru a-l aduce pe Mou în cazul în care Van Gaal ar fi dat afară. Este cunoscută și prietenia fostului antrenor al lui Chelsea cu Sir Alex Ferguson.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dash.berlin
dash.berlin  •  20 Decembrie 2015, 17:54

Daca esueaza si la urmatoarea echipa...Sporting Braga scrie pe el .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează