INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Moyes a pierdut vestiarul » Spaniolii anunţă un transfer bombă de la United la Barcelona

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 decembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 08 decembrie 2013 15:27

David Moyes se pare că nu a găsit soluţia pentru a o duce pe Manchester United acolo unde Sir Alex a făcut-o de atîtea ori.

Aflată pe un loc mai mult decît ruşinos în Premier League, United are şi probleme în vestiar, unde mai mulţi jucători sînt nemulţumiţi.

Cotidianul catalan Sport anunţă astăzi că Barcelona este gata să-l transfere pe Robin van Persie, care este tot mai nemulţuit de situaţia în care se află echipa.

Jucătorul deja şi-a exprimat dorinţa de a pleca, fiind pus pe lista de transferuri. Van Persie a venit la United pentru Sir Alex Ferguson, care s-a retras însă la finalul sezonului trecut.

598163-sport.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  27 Decembrie 2013, 20:01

am o intrebare pentru toti idiotii astia care cer deja schimbarea lui Moyes pe baza de comparatie cu Ferguson: aveti habar cam cate sezoane a stat Ferguson la Manchester fara sa castige nimic pana a luat primul trofeu? aveti habar cam de cate ori a fost Ferguson in pericol de demitere in primele 6 sezoane ale sale la United? Alex Ferguson a luat primul trofeu la United abia in al 4-lea sezon la echipa, iar dupa 5 sezoane avea doar 2 trofee castigate. primul titlu a venit in al 6-lea sezon la echipa. vreti sa-l comparati pe Moyes cu Ferguson? asteptati macar sa faca si el vreo 3-4 sezoane si abia apoi, daca nu are nici un trofeu, blamati-l!

drimmero
drimmero  •  09 Decembrie 2013, 06:29
Postat de flo_ax pe 08 Decembrie 2013, 19:58

unde e prietenul Drimero, ca-mi fac griji pt el. Ce bara a avut Giroud la 1-1 in min 93, sa-ti tai venele, nu alta :) Eh, si Chelsea a dat-o in bara la 2-2 (ca s-0 muste in prelungiri), City egal, United praf (gastele astea nu bat chiar pe nimeni) ... Etapa perfecta pt Liverpool.

pacat de bara aceea dar eu am ramas socat de ratarea lui Giroud la faza golului, bine ca a fost Ozil acolo. din punctul meu de vedere lucrurile sunt clare, fara un killer adevarat adus in ianuarie nu luam titlul. Everton e o echipa care chiar joaca fotbal dar tot Arsenal a avut marile ratari ale meciului. era aur curat 7 puncte avans inainte de confruntarile cu City si Chelsea dar asta ii campionatul Anglie.

alexandru_p
alexandru_p  •  09 Decembrie 2013, 01:06
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

haha .. buna asta. dar daca lasam misto-ul la o parte, barca cu neymar/pedro, van persie si messi in atac ar fi foarte tare. lipseste la barca atacantul de careu. de cand a plecat eto'o si joaca messi acolo, s'au invatat sa ruleze cu fals 9, dar exista momente cand nu reusesti sa penetrezi asa. atunci iti trebuie si alternativa, iar ei nu o au. o aveau cand era ibra, dar egoul lui prea mare si'a spus cuvantul. totusi, sunt 2 posturi care dp meu de vedere sunt mult mai important de rezolvat la ei: fundas central (au problema asta de 2 ani) si portar (o sa o aiba la anul si n'o sa fie placut doar cu pinto!)

Vezi toate comentariile (35)
Comentează