INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DANEMARCA

Mută și câștigă! Gâlcă și-a luat măsuri de precauție la fazele fixe, operând 4 schimbări față de prima etapă

Costel Gâlcă, antrenor Vejle +4   FOTO
Costel Gâlcă, antrenor Vejle

Articol de - Publicat luni, 21 septembrie 2020 16:19 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 18:27

Costel Gâlcă (48 de ani) a trecut peste criticile startului ratat de sezon și a mai corectat din erorile cu Aarhus pentru primele puncte cu Vejle de la întoarcerea în elita Danemarcei. Echipa antrenată de român a reușit să câștige meciul cu SonderjyskE, scor 4-1.

Victoria cu SonderjyskE e privită însă realist de antrenorul român: „Meciul a fost echilibrat 70 de minute, am dominat doar în ultimele 20 și ne-am creat ocazii pentru mai multe goluri. Știam că adversarul va miza mult pe cornere și pe alte faze fixe. Așa că ne-am luat acum toate măsurile de precauție!”.

„Duble” Sousa și Muçolli

Gâlcă a schimbat patru titulari față de runda de debut și i-a remarcat pe brazilianul Allan Sousa, „dublă” din penaltyuri, și pe albanezul Muçolli, autorul celorlalte reușite, deși nu a intrat decât în minutul 77: „Jucătorii au acționat ca un grup și sunt foarte fericit pentru ei. Au știut când să rupă ritmul”. Ziarul BT a conchis: „Mutările au venit din dorința de a aduce mai multă forță și energie”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Real, start fără gol, cu cinci jucători U21 pe teren: ”N-am avut decât trei săptămâni de antrenament”

Stanciu, obiectiv Liga Campionilor! În 15 meciuri în grupe, niciun gol și nicio pasă decisivă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
171875491077582
Costel Chelaru  •  21 Septembrie 2020, 18:00

Bravo Costele, succes in continuare

Vezi toate comentariile (1)
Comentează