INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mutu, între cele mai proaste 50 de afaceri!

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 11 aprilie 2011 12:04

"The Independent" l-a inclus pe atacantul român luat de Chelsea în 2003 printre rateurile istorice din Premier League: "A dovedit că banii nu oferă nici o garanţie"


Englezii nu l-au uitat pe Mutu nici după 7 ani de la exilul din Premier League. "Briliantul" continuă să apară în diferite clasamente ale celor mai mari decepţii, ultima dovadă fiind topul prezentat azi de tabloidul "The Independent". Între cele mai proaste 50 de transferuri din istoria campionatului din Anglia figurează şi cel al românului, care nu a rezistat decît un sezon şi trei luni pe "Stamford Bridge", pînă să fie dat afară în urma controlului antidoping comandat de clubul londonez în octombrie 2004.

"A dovedit că banii nu oferă nici o garanţie. Cele doar 6 goluri marcate în 27 de meciuri la echipa londoneză au trecut neobservate. Suspendarea cauzată de doping, după ce a consumat cocaină, şi concedierea imediată au fost mult mai memorabile", a fost explicaţia alegerii făcute de englezi.

Alături de numele lui Mutu, mai apar pe lista britanicilor mutarea lui Robinho de la Real Madrid la Manchester City (32,5 milioane de lire sterline, 2008), transferul lui Şevcenko de la AC Milan la Chelsea (30,8 milioane lire sterline, 2006) şi trecerile succesive ale argentinianului Veron de la Lazio la Manchester United (28 de milioane, 2001) şi apoi de la United la Chelsea (30,8 milioane, 2006).

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
la_vinclu
la_vinclu  •  11 Aprilie 2011, 12:11

Din pacate pentru el, a ramas in mintea suporterilor londonezi doar cu lucruri negative. Inca un scandal, doua si se lasa de fotbal. Inca vreo petrecere dupa vreun esec cu Bosnia acasa si iar il vedem "pe sistem" intr-un club dupa demiterea lui "Razvy", ca doar trebuie sa se relaxeze si el nu?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează