INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Najila Trindade, femeia care l-a acuzat de viol pe Neymar, a intrat în încurcătură! Motivul pentru care a ajuns să fie anchetată

Articol de - Publicat miercuri, 11 septembrie 2019 12:23

Modelul Najila Trindade, cea care l-a acuzat de viol pe Neymar, este anchetată pentru extorcare, denunț calomnios și fraudă procedurală.

Toată vara, s-a vorbit în Brazilia numai despre Neymar și acuzația de viol a Najilei Trindade. 

Modelul a făcut plângere la poliția din São Paulo împotriva lui Neymar, susținând că a fost abuzată sexual de atacantul lui PSG pe 15 mai, într-un hotel luxos din centrul Parisului. 

Dar acuzațiile nu au fost dovedite și, în august, cazul a fost clasat de tribunal. Acum însă, femeia care l-a învinovățit pe internaționalul brazilian este ea acuzată. Și anchetată pentru extorcare, denunț calomnios și fraudă procedurală. 

Vezi și: 

Încăierare URIAȘĂ! Barcelona și Neymar se dau în judecată reciproc pentru daune de 101 milioane de euro! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
respect2014
respect2014  •  11 Septembrie 2019, 16:57

kid. chill...cand o sa ai cresti o sa inveti si o sa si intelegi ca exista si femei care vor doar bani. sa fugi de ele tare tare!

stelistdemic01
stelistdemic01  •  11 Septembrie 2019, 14:09
Postat de vladutz13 pe 11 Septembrie 2019, 13:44

Haha, eram sigur ca asta o sa se intample, cum sa pateasca ceva zeul lor Neymar??? El este perfect, deci automat orice acuza este mincinoasa... tipic. Sunt convins ca femeia asta stia ce o sa urmeze si totusi a incercat, nu pot decat s-o laud pt curaj, mai ales ca a fost deschisa cu ce s-a intamplat. A zis ca s-a dus voluntar acolo, ca voia sa aiba relatii cu el dar ala a depasit orice masura...

ai zice ca ai fost in pat cu ei si cunosti toate detaliile... a intrecut masura si cu tine?

918401791882067
Mihai Coffy  •  11 Septembrie 2019, 14:06

Ia caută tu filmulețul să vezi cine pe cine viola acolo... femeia vrea bani... Neymar părea speriat și-a dat seama la timp...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează