INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAREA BRITANIE

VIDEO Neil Lennon, fost antrenor la Celtic, surprins beat în Anglia! Poliția a demarat o anchetă: „Încălcare a vieții private”

Neil Lennon, în centru // foto: captură YouTube
Neil Lennon, în centru // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 10:07 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 11:36

Neil Lennon (49 de ani), fostul antrenor al lui Celtic, a fost surprins în stare de ebrietate la un hotel din Carlisle, Anglia.

Un videoclip cu fostul antrenor de la Celtic, demis de echipa din Glasgow în februarie, a început să circule pe rețelele de socializare. În acesta, Lennon, clătinându-se vizibil, apare alături de alte două persoane. 

Prezența lui Neil Lennon în Anglia, investigată

Lennon ar fi fost filmat în Anglia, lucru ce a alertat autoritățile, din moment ce călătoriile transfrontaliere sunt interzise în Marea Britanie în prezent, în contextul pandemiei de COVID-19. Polițiștii din Anglia au demarat o anchetă pentru a lămuri dacă Lennon a încălcat restricțiile anti-COVID, iar în urma investigației s-a constatat că Lennon nu a comis vreo ilegalitate, potrivit Glasgow Times. 

Persoana care l-a filmat pe Lennon a fost criticată dur în Marea Britanie, mai ales că la un moment dat îi adresează injurii antrenorului. „Așa ceva nu ar trebui să fie permis, pur și simplu. Este o încălcare completă a vieții sale private”, a comentat Ally McCoist, fost jucător de fotbal scoțian, în prezent analist TV.

Neil Lennon a avut două mandate de antrenor principal la Celtic, precum unul și la echipa secundă a clubului. De asemenea, le-a pregătit și pe Bolton și Hibernian în cariera sa. Lennon are 7 trofee alături de Celtic, 5 campionate și două Cupe.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Pierre-Emerick Aubameyang, starul lui Arsenal, e bolnav de malarie » Cum se simte gabonezul

Arsenal a zdrobit Slavia lui Stanciu și se pregătește pentru șocul din semifinalele Europa League: se duelează cu fostul antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează