INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Neymar a făcut anunțul despre viitorul său, Pique i-a "înțepat" iar pe rivali, iar Alves a ținut un discurs emoționant pentru Xavi

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2016 00:35

Jucătorii Barcelonei alături de staff-ul tehnic  și de familii au  fost luni seara pe Camp Nou, pentru a sărbători alături de fani dubla bifată în acest sezon:  câștigarea titlului în La Liga  și a Cupei Regelui Spaniei.

Tehnicianul Luis Enrique a ținut să-i scuze pe absenți (Messi, Suarez,  Rafinha, Arda Turan, Vermaelen) și a ținut un scurt discurs.

"A fost un sezon dificil, exigent, dur, dar  cu acest grup de fotbaliști de un nivel extraordinar și cu niște fani implicați la maximum am scos-o la capăt cu brio. Îmi  amintesc  în mod  special meciul  cu Valencia de pe Camp Nou, un moment dificil pentru noi" Luis Enrique

"Pentru Xavi!"

Dani Alves a oferit cel mai emoționat moment al serii. Fundașul brazilian a ținut să-i mulțumească fostului căpitan al Barcelonei, Xavi Hernandez, acum la Al Sadd, pentru că l-a lăsat să poarte tricoul cu numărul 6.

"Vreau să-i mulțumesc că mi-a permis să-i moștenesc numărul. I-am cerut voie, a fost de acord și vreau să-i dedic aceste succese. El e inegalabil, în niciun moment nu am vrut să mă compar cu el, am vrut să am acest număr pe tricou pentru a-l asigura că va fi purtat de cineva care se va dedica, se va sacrifica și îl va apăra așa cum trebuie. Știam că vom câștiga al 6-lea titlu. Ești mare, Xavi, nu te vom uita niciodată!", i-a transmis Alves mijlocașului.

Alves a avut un mesaj și pentru fani: "Sunteți niște privilegiați să fiți suporterii celei mai bune echipe din lume, reprezentați cele mai frumoase culori, cei mai buni jucători și cel mai bun staff tehnic".

Neymar, devotat Barcelonei

Neymar a ținut să risipească orice urmă de îndoială în privința viitorului său. După ce au apărut informații că brazilianul  ar fi tentat de un transfer la Real Madrid sau PSG, Neymar le-a spus fanilor prezenți pe Camp Nou:

"Sunt foarte fericit la acest club, eu sunt al Barçei, sunt foarte fericit la acest club. Mă simt foarte norocos că sunt alături de voi. A fost un sezon dificil și suntem triști pentru că am ratat finala Ligii Campionilor. Vă mulțumim că ați fost alături de noi!".

Săgețile lui Pique

Fundașul blaugrana le-a mulțumit suporterilor pentru susținere: "Ne-ați fost alături tot anul, ați fost cu noi la Madrid, la finala Cupei. Am obținut două trofee și suntem foarte fericiți pentru asta".

Pique n-a ratat ocazia să-i înțepe pe rivalii din Madrid: "Mereu se plâng unii că jucăm 11 contra 10. Duminică, noi am fost cei care au jucat în 10. Și ce s-a întâmplat? Am câștigat tot noi, din nou!".

E o mândrie pentru mine să fiu căpitanul acestei echipe. Anul viitor ne vom reîntâlni aici pentru a sărbători! Andres Iniesta

A fost un an complicat, dar ne-am descurcat bine. Sper să putem să ne întâlnim aici și sezonul viitor, să continuăm să sărbătorim trofee Javier Mascherano

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
pirucul
pirucul  •  24 Mai 2016, 08:57
Postat de Pompiliu Bota pe 24 Mai 2016, 08:21

Pique ar trebui sa-si aminteasca cum l-a lobat CR7 cu calcaiul si inscris. Toata noaptea l-a asteptat Sakira pt ca el astepta sa cada mingea din cer !

dar la meciul tur cand real pierdea cu 0-4 undea fost ronaldo?

887888274661367
Pompiliu Bota  •  24 Mai 2016, 08:21

Pique ar trebui sa-si aminteasca cum l-a lobat CR7 cu calcaiul si inscris. Toata noaptea l-a asteptat Sakira pt ca el astepta sa cada mingea din cer !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează