INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Neymar ar putea doborî încă o dată recordul pentru cel mai scump transfer: Florentino Perez, pregătit să achite clauza de reziliere de 300 de milioane de euro a brazilianului

Neymar
(foto: Guliver/Getty Images)
Neymar (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat sambata, 09 iunie 2018 14:35

Real Madrid nu a renunțat la gândul de a-l aduce pe Neymar pe ”Santiago Bernabeu”, iar acest transfer ar putea fi facilitat de o posibilă plecare a lui Cristiano Ronaldo, al cărui viitor în La Liga pare incert.

Madrilenii, care s-au mai interesat și de alți fotbaliști de renume în fotbalul mondial, precum Mohamed Salah, Harry Kane, Eden Hazard sau Robert Lewandowski, încearcă să realizeze o campanie de mercato impresionantă, comparabilă cu cea din 2009, când la Real soseau nume precum Ronaldo, Benzema sau Kaka.

Deținătoarea ultimelor trei trofee UEFA Champions League poate da o lovitură Barcelonei prin aducerea lui Neymar la doar un an după plecarea sud-americanului de la trupa catalană, dar pentru a realiza acest lucru Florentino Perez se vede nevoit să folosească mare parte din bugetul clubului.

180 de milioane de €este cota de piață a lui Neymar, care se pregătește de CM din Rusia, acolo unde Brazilia face parte din grupa E, alături de Elveția, Serbia și Costa Rica

Starul brazilian are o clauză de reziliere de 300 de milioane de euro, care poate fi activată de orice club după data de 1 septembrie. Madrilenii sunt deciși să ofere un alte 50 de milioane de euro pentru a-i convinge pe parizieni să-l cedeze pe sud-american încă din această vară.

Neymar, cel care a făcut obiectul celui mai scump transfer din istoria fotbalului în urmă cu un an, când pleca de la Barcelona la PSG în schimbul sumei de 222 de milioane de euro, s-a integrat perfect în lotul parizienilor, reușind să înscrie 28 de goluri și să ofere 17 assisturi colegilor săi, în 30 de prezențe, înainte de accidentarea suferită în luna februarie, într-un meci contra lui Marseille.

surse: thesun.co.uk, goal.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează