INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZE

Neymar ar putea fi acuzat că deține o rețea de prostituate VIP

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2020 12:33

Brazilianul Neymar (28 de ani) ar putea avea noi probleme cu legea. Najila Trindade, femeia care l-a acuzat pe atacantul lui PSG de viol, ar pregăti o nouă acțiune legală împotriva acestuia. 

Cosme dos Santos, avocatul braziliencei, ar pregăti un caz pe care să-l aducă în fața judecătorilor brazilieni, notează Mundo Deportivo. Presa spaniolă, care citează emisiunea „Fofocalizando”, Neymar ar putea fi acuzat de faptul că ar susține o rețea de prostituate VIP, prin care femei din Brazilia ar fi aduse în Franța pentru a fi exploatate sexual. 

Najila Trindade l-a acuzat la începutul lunii iunie de viol pe Neymar, susținând că fotbalistul ar fi forțat-o să întrețină relații sexuale cu el pe 15 mai, într-un hotel din Paris. Ulterior ea a afirmat că tableta pe care deținea dovezile agresiunii sexuale i-a fost furată și a început să fie anchetată pentru extorcare, denunț calomnios și fraudă procedurală. (Detalii AICI)

Citește și: 

Speranțe pentru Dan Petrescu » Criză profundă în Andaluzia: „Jucători fără vlagă și atitudine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
t0ni
t0ni  •  11 Februarie 2020, 01:46

Asta e o puslama si un neserios dar si brazilianca aia e o lichea de prima clasa, flamanda si dornica de bagare in seama. :)))

synystergates
synystergates  •  10 Februarie 2020, 12:59

Intradevar, cineva care castiga legal zeci de milioane pe an, aduce prostituate din Brazilia in Franta, sa mai faca cateva sute de mii pe an, riscand ani grei de inchisoare...Foarte logic.

magic4ever
magic4ever  •  10 Februarie 2020, 12:48

Morutan cu masina lui de *** este locotenentul lui Neymar:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează